TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Asistență rutieră: tot ce trebuie să știi pentru a primi asistență promptă și profesională

Asistență rutieră • Remorcări auto

Te-ai întrebat vreodată care sunt pașii de urmat în cazul în care te afli într-o situație neplăcută pe drum, poate cu mașina stricată sau cu alte probleme din cauza condițiilor meteo, a traficului intens sau a condițiilor nefavorabile a drumului?

Iată cum poți obține asistență rutieră atunci când există dificultăți pe rețeaua obișnuită de drumuri și autostrăzi.

În primul rând, trebuie spus că nu există vehicule imunitare. Toate mașinile pot fi afectate de o defecțiune neașteptată, chiar dacă este un vehicul nou-nouț. Iar o avarie se poate întâmpla pe orice tip de drum, fie el urban, suburban sau autostradă. Una dintre regulile de aur ale unui automobilist bun este, prevenirea, învățând din timp câteva principii simple care s-ar putea dovedi indispensabile într-o situație de urgență.

Și pentru că atunci, în momentele de dificultate, poți risca să te pierzi în mijlocul întrebărilor: Ce să faci în cazul unei avarii? Pe cine sa suni? Cum să obții asistență rutieră?

Prima regulă este să nu intri în panică. Tot ce trebuie să faci este să suni la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov și să aștepți fără teamă ajutorul nostru, adesea rapid și aproape imediat.

Pe cine sa suni? Depinde dacă ai semnat vreun acord, există cazuri când compania de asigurări oferă asistență rutieră, te sfatuim sa ții la îndemână numerele de contact. Poți să suni direct la compania de asigurări, de obicei printr-un număr special furnizat la semnarea contractului, care este întotdeauna bine să îl păstrezi salvat în agendă sau la îndemână în interiorul mașinii. Companiile de asigurări, pot include în pachet și servicii care merg dincolo de simpla remorcare a vehiculului, cum ar fi repararea avariei și rambursarea eventualelor cheltuieli hoteliere.

În cazul în care nu ai un acord contractual cu compania ta de asigurări SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov îți pune la dispoziție servicii de tractări auto pe toata raza județului Brașov. Serviciu disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, chiar și de sărbători, cu tarife ușor diferite. Intervențiile SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov sunt de obicei imediate și respectă întotdeauna reglementările în vigoare.

Important, odată apelată asistența rutieră, este să oferi o indicație a poziției tale, chiar orientativă, dar care să permită să fi identificat. Autoturismul de tractare va sosi cât mai curând posibil, și la prețuri accesibile.

Din momentul în care sosim la tine, problema ta va trece în mâinile unor profesioniști cu experiență, care sunt gata să te asiste în cel mai bun mod posibil, satisfacându-ți toate nevoile cu competență și pregătire.

Serviciile noastre de remorcări și recuperări auto sunt adaptate pentru autoturisme ușoare, SUV-uri, dube, dubițe, rulote, VAN-uri, ATV-uri, utilaje agricole și utilaje de construcții, camioane, TIR-uri.

Contactează-ne acum pentru servicii rapide și profesioniste.


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov