TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Cristian

Asistență rutieră • Remorcări auto

Dacă mașina ta s-a oprit brusc pe drumurile publice, ai fost implicat într-un accident, ai nevoie de o vulcanizare mobilă, ai bateria descărcată sau ai rămas cu cheia blocată în mașină SOS CAR 24/7 – Tractări auto Cristian îți oferă asistență pentru autoturisme ușoare, SUV-uri, dube, dubițe, rulote, VAN-uri, ATV-uri, motociclete, utilaje agricole, utilaje de construcții, camioane, TIR-uri

Pentru orice problemă întâmpinată cu mașina pe stradă, poți conta pe serviciul de tractări auto Cristian, care operează în comuna Cristian și împrejurimile acesteia: tractări auto Vulcan, tractări auto Holbav.

Aceste evenimente neplăcute se pot întâmpla la orele cele mai problematice, în orice anotimp sau poate chiar într-o zi de sărbătoare și din acest motiv serviciul nostru este disponibil non-stop. Îți venim în ajutor indiferent de oră, condiții meteo și inclusiv de sărbători.

Datorită serviciului nostru de asistență rutieră imediată poți rezolva rapid și economic orice problemă neplăcută referitoare la autoturisme ușoare cu masa maximă de 7 tone.

Descoperă mai jos gama noastră de servicii.

Tractări Auto

  • Transport pe platforma Cristian a autovehiculelor cu numere de înmatriculare sau inspectii tehnice expirate;
  • Transport pe platforma Cristian pentru expunerea mașinilor la târgurile auto;
  • Tractarea de utilaje agricole sau alte ansamble
  • Camioane
  • TIR-uri
  • Tractări autoturisme defecte către service-ul dorit de client;
  • Tractări autoturisme avariate în urma unui accident până la locația dorită de client;

Servicii Depanare Auto

Dacă mașina ta sau motocicleta a rămas fără baterie și ai nevoie de alimentare de curent cu cabluri, noi ne deplasăm până la tine și imediat după ce repornim mașina vei putea continua călătoria.

Asistență rutieră

Odată ce ai efectuat tractarea mașinii, motocicletei sau utilajului tău, în funcție de locul în care s-a produs urgența și de problema vehiculului, îți vom recomanda cu plăcere atelierele mecanice din zonă cele mai potrivite pentru a-ți rezolva situația de urgență rutieră în cel mai scurt timp posibil și la prețuri accesibile.

Acest lucru se datorează faptului că în mulți ani de experiență am dezvoltat o rețea foarte mare de contacte de mecanici din tot județul Brașov.

Deblocare Auto

Apelează la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Cristian și în cel mai scurt timp posibil ne deplasăm la tine și ne ocupăm de problemă. Nu trebuie să îți faci griji că o să deteriorăm încuietoarea mașinii, avem echipamentul necesar pentru a acționa în așa fel să nu se deterioreze nimic.

Alimentare Greșită

Ne deplasăm la tine în cazul în care ai alimentat greșit, în cel mai scurt timp posibil vom ajunge unde ești și rezolvăm problema astfel încât vei putea continua călătoria.

Vulcanizare mobilă

Autoutilitara noastra este echipată după standarde europene, cu utilaje și echipamente noi, de ultima generație pentru a îndeplini toate nevoile tale atunci când apelezi la noi pentru vulcanizare mobilă Cristian și împrejurimile acesteia: Vulcan și Holbav.

Prețurile noastre sunt mereu accesibile accesibile, la secțiunea tarife poți consulta prețurile noastre.

Contactează-ne acum:

  • Telefonic la numărul de telefon: 0750.411.800
  • Pe e-mail la adresa: contact@tractare-auto-brasov.ro.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov