TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Săcele

Asistență rutieră • Remorcări auto

CEA MAI RAPIDĂ ȘI CEA MAI DE ÎNCREDERE COMPANIE DE REMORCARE ȘI ASISTENȚĂ RUTIERĂ DIN JUDEȚUL BRAȘOV LA CARE POȚI APELA 24/7

Dacă ești în căutarea unui serviciu de remorcare Săcele de înaltă calitate, profesional și rapid, ai ajuns la locul potrivit. Aici, la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Săcele și Tractări Auto Cheia, îți vom oferi atenția și serviciile pe care le meriți! Oferim cele mai bune servicii de remorcare Săcele și asistență rutieră din oraș. De asemenea, am stabilit legături cu alte companii de transport auto sau societăți comerciale care au ca domeniu de activitate comerțul de piese sau componente auto, asigurări, leasing sau despăgubiri.

Serviciile noastre includ:

  • Transport pe platforma Săcele a autovehiculelor cu numere de înmatriculare sau inspectii tehnice expirate;
  • Transport pe platforma Săcele pentru expunerea mașinilor la târgurile auto;
  • Tractarea de utilaje agricole sau alte ansamble
  • Camioane
  • TIR-uri
  • Tractări autoturisme defecte către service-ul dorit de client;
  • Tractări autoturisme avariate în urma unui accident până la locația dorită de client;
  • Vulcanizare mobilă în județul Brașov;
  • Deblocări auto.

Contactează-ne pentru o ofertă și lasă-ne să ne ocupăm de transportul sau mutarea pe platformă de care ai nevoie. Acest lucru este util în special atunci când vehiculul tău are nevoie de lucrări mecanice majore, servicii de caroserie sau vopsea sau alte sarcini care fac transportul pe platforma Săcele o opțiune mai sigură pentru mașină, camion, vehicul de agrement sau motocicletă. Tractarea motocicletelor în Săcele, în special, trebuie făcută de o companie care se pricepe. Șoferii noștri de remorcare Săcele sunt instruiți și experimentați în modul corect pentru a-ți încărca, transporta și descărca în siguranță autovehiculul în siguranță la locația aleasă de tine.

Când ai nevoie de remorcare la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Săcele, sună-ne sau contactează-ne pe adresa de e-mail. Prețurile noastre sunt foarte rezonabile, serviciile noastre sunt profesioniste și ne mândrim cu șoferii politicoși care sunt bine pregătiți și cu echipamente și tehnologie curată, întreținută și instrumentele potrivite pentru a oferi servicii de calitate.

Sună dispeceratul nostru la 0750.411.800, sau trimite formularul nostru de contact și îți vom răspunde rapid. Nu dorim ca niciun client să stea lângă un vehicul avariat zi sau noapte, iar timpii noștri rapizi de răspuns îți vor dovedi acest lucru.

Nu ne limităm doar la servicii de remorcare, ci mai degrabă oferim tot felul de asistență rutieră în Săcele și zonele înconjurătoare. Include asistență pentru combustibil, asistență pentru cauciucuri, servicii de lăcătuș auto și alte servicii similare. Toate echipamentele de transport pe platformă și remorcare de la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Săcele sunt într-o stare impecabilă și sunt tot timpul pregătite pentru a răspunde oricărei situații nedorite. După cum reiese din numele nostru, oferim servicii de remorcare rapidă la prețuri accesibile. Nu numai asta, cunoaștem nevoile clienților noștri valoroși și, prin urmare, oferim servicii personalizate pentru a le satisface dorința.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov