TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Noutăți

Tractări auto Brașov

Trebuie să transportați o mașină care nu mai este funcțională?

Decideți să nu vă mai faceți griji și bazați-vă pe eficiența serviciilor de tractare oferite de SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov. Transportăm autoturisme ușoare, SUV-uri, dube, dubițe, rulote, VAN-uri, ATV-uri, utilaje agricole și utilaje de construcții, camioane, TIR-uri.

Citește mai mult »

Tot ce trebuie să știi pentru a primi asistență

Te-ai întrebat vreodată care sunt pașii de urmat în cazul în care te afli într-o situație neplăcută pe drum, poate cu mașina stricată sau cu alte probleme din cauza condițiilor meteo, a traficului intens sau a condițiilor nefavorabile a drumului?

Citește mai mult »

Cum funcționează serviciile de tractări auto

Este ușor să spui „stai liniștit”: dacă mașina se hotărăște să se oprească în mijlocul pustietății, poate seara după cină, când service-urile sunt deja închise de ceva vreme. Ai încercat în zadar să o repornești și știi deja că nu o vei putea muta dacă nu o tractezi, panica se poate accentua în acel moment . Singura soluție, cu condiția ca ghinionul să te fi scutit măcar de bateria telefonului mobil, este să apelezi la asistență rutieră.

Citește mai mult »

Ghid de remorcare: sfaturi pentru clienții de servicii de remorcare

Chiar dacă ești un șofer atent, se pot întâmpla accidente pe drum, deoarece nu poți controla alți șoferi, pietonii sau chiar vremea. Va veni un moment când vei căuta asistență rutieră pentru a primi ajutor în momentul în care vei avea nevoie. Când se întâmplă acest lucru, sunați la o companie de renume ca noi, SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov.

Citește mai mult »

5 Lucruri De Știut Despre Serviciile De Remorcare

Te-ai gândit vreodată ce ai face dacă ai conduce vehiculul și ai ajunge blocat pe marginea drumului? Probabil speri că așa ceva sa nu se întâmple niciodată, dar ar trebui sa fii pregătit în caz ca se va întâmpla.Când rămâi blocat pe marginea drumului, apelarea la un serviciu de remorcare este de obicei cea mai bună opțiune.

Citește mai mult »


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov