TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Zărnești

Asistență rutieră • Remorcări auto

SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Zărnești este o companie de remorcare de încredere care oferă servicii de tractari de urgență 24/7 în Zărnești și împrejurimi.

De la început, ne-am construit afacerea pe baza furnizării de servicii de calitate la un preț competitiv, cu acuratețe și precizie, cu scopul de a deveni cea mai bună companie de remorcare din județul Brașov și din România. Indiferent dacă este vorba de o baterie rămasă fără curent, deblocarea mașinii, depanarea unui cauciuc sau transportul mașinii la cel mai apropiat service auto ne poți contacta la orice ora.

Uneori ai nevoie doar de cabluri electrice de la SOS CAR 24/7 Tractări Auto Zărnești, iar noi suntem pregătiți să venim în ajutorul tău.

Oferim servicii de remorcare Zărnești, Tohanul Nou și Tohanul Vechi cu servicii de remorcare de calitate și asistență rutieră. Lucrăm cu experți, care oferă asistență rutieră 24 de ore din 24 în Zărnești pentru a îndeplini orice nevoie în orice moment. Chiar dacă este la miezul nopții și ai nevoie de un serviciu de deblocare a mașinii, suntem acolo. Compania noastră lucrează fără încetare pentru a îți oferi încrederea cu serviciile noastre rapide și tarifele competitive.

Avem o mare varietate de instrumente, dispozitive și putem trimite un tehnician calificat pentru a se ocupa de o problemă de deblocare sau remorcare Zărnești, indiferent de locul în care te afli. Echipa noastră poate rezolva probleme complicate sau simple de deblocare sau remorcare.

SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Zărnești este cel mai bun serviciu de remorcare Zărnești. Aceasta înseamnă că, indiferent dacă ți-ai încuiat obiectele de valoare în mașină sau camion sau dacă ai nevoie de service de pornire a bateriei mașinii, îți vom rezolva problemele. Dacă ai nevoie de transport pentru mașina ta avariată, ne poți suna oricând și suntem aici pentru a te ajuta.

Lasă-ne să ne ocupăm de problemele asociate cu mașina ta, deblocarea ușilor, dacă ai rămas în pană sau remorcarea ta. Putem veni oricând la orice locație din Zărnești pentru a îți transporta pe platformă orice vehiculul. De asemenea poti apela la noi pentru remorcari de camioane sau TIR-uri

Ai nevoie de un serviciu de tractare care poate fi accesibil la orice oră din noapte și din zi. Suntem printre cei mai importanți furnizori de servicii de remorcare și tractare din județul Brașov.

De îndată ce transmiți ce fel de asistență ai nevoie, poate că este vorba despre tractarea unui vehicul special, sau să transporți un vehicul fără asigurare sau revizie tehnică la zi pe o platformă Zărnești, sau să obții un serviciu de remorcare pe distanțe lungi vei primi oferta noastra de preț de la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Zărnești. Nu ezita sa ne suni când ai nevoie de servicii de remorcare Zărnești și îți vom expedia în cel mai scurt timp camionul de remorcare potrivit cerinței tale. Alegând o companie potrivită ca a noastră, vei fi bucuros să afli că vei avea o soluție fără probleme. Compania noastră SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Zărnești de 10 ani pe piața din România se mândrește cu deservirea fiecărui apel primit.

Contactează-ne acum:

  • Telefonic la numărul de telefon: 0750.411.800
  • Pe e-mail la adresa: contact@tractare-auto-brasov.ro.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov