TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

5 Lucruri De Știut Despre Serviciile De Remorcare

Asistență rutieră • Remorcări auto

Te-ai gândit vreodată ce ai face dacă ai conduce vehiculul și ai ajunge blocat pe marginea drumului? Probabil speri că așa ceva sa nu se întâmple niciodată, dar ar trebui sa fii pregătit în caz ca se va întâmpla.Când rămâi blocat pe marginea drumului, apelarea la un serviciu de remorcare este de obicei cea mai bună opțiune.

Nu numai că serviciul nostru de remorcare SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov este de încredere, dar oferă asistență profesională în tot felul de situații. Pentru a te ajuta să înțelegi mai bine serviciile de remorcare, află cinci lucruri pe care ar trebui să le cunoști.

 1. Când să apelezi SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov

Serviciile de remorcare sunt necesare din diverse motive. Unele dintre cele mai comune motive pentru care șoferii au nevoie de servicii de remorcare includ:

 • Ciocnire cu un alt vehicul
 • Motor supraîncălzit
 • Eroare de transmisie
 • Rezervor de combustibil gol
 • Mașină blocată în șanț, noroi sau zăpadă
 • Pană de cauciuc
 • Pornire pentru baterie
 • Deblocare auto
 1. Care sunt tipurile de vehicule care pot fi remorcate

Dacă te întrebi dacă poți obține servicii de remorcare pentru orice tip de vehicul, răspunsul este da. Pe lângă toate tipurile de vehicule ușoare, SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov remorcă și motociclete, vehicule de teren (ATV-uri), VAN-uri,utilaje agricole și utilaje de construcții, camioane, TIR-uri, autoutilitare, etc.

 1. Care sunt diferitele tipuri de autoutilitare de remorcare

Folosirea camionului de remorcare potrivit permite șoferului de remorcare să tracteze orice tip de vehicul în siguranță, fără a provoca deteriorarea vehiculului pe care îl tracteaza.

Cele mai frecvent utilizate tipuri de camioane de remorcare includ:

Platformă hidraulica. Acesta are o rampă acţionată de sistemul hidraulic pentru a încărca un vehicul pe platforma.

Camion de remorcare integrat. Acesta are axe suplimentare și este în primul rând pentru vehicule grele.

Cârlig și lanț. Acesta folosește un cârlig și un lanț pentru a tracta vehiculul și este în principal pentru autovehiculele accidentate.

Elevator auto. Acesta utilizează echipamente speciale pentru a asigura vehiculul de roțile motoare din față sau din spate.

Vom folosi întotdeauna tipul potrivit de camion de remorcare Brașov. Procedând astfel, șoferul camionului de remorcare poate oferi servicii pentru un vehicul blocat în aproape orice tip de situație, locație și vreme.

 1. Află cât costă serviciile de remorcare

Costul serviciilor de remorcare se datorează următorilor factori:

 • Raza de distanța
 • Tipul vehiculului
 • Ora din zi

Înainte de a apela la serviciul nostru de tractări auto Brașov, sună mai întâi compania de asigurări auto. Dacă asigurarea ta de mașină conține servicii de remorcare, este posibil să despăgubească asigurarea.

 1. Află pe cine să suni dacă ai nevoie de servicii de remorcare

Dacă rămâi blocat pe marginea drumului în județul Brașov și ai nevoie de remorcare, contactează SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov. Oferim servicii de remorcare Brașov 24 de ore pe zi, disponibile atât în orașul Brașov cât și în afara orașului, pe toată raza județului.


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov