TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Prejmer

Asistență rutieră • Remorcări auto

Servicii de tractare în comuna Prejmer și împrejurimi (Lunca Câlnicului și Stupinii Prejmerului)

Suntem o resursă completă pentru toate nevoile tale de servicii de urgență pe drum. De la tractări auto profesioniste, oferim prețuri accesibile, servicii autentice pentru clienți și angajament total 100% pentru satisfacția ta completă.

Cu noua flotă de camioane și echipamente de ultimă generație, împreună cu șoferi profesioniști înalt pregătiți, SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Prejmer garantează servicii de calitate cu răspunsuri în timp real. În toată comuna Prejmer, zi sau noapte!

Servicii de remorcare Prejmer în care poți avea încredere

Avem doar șoferi profesioniști și politicoși, folosind doar echipamente noi și metode și tehnici inovatoare în industrie.

SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Prejmer, este un furnizor de servicii de urgență de încredere și cu experiență, care lucrează în industria de remorcare Prejmer, recuperarea mașinilor de pe marginea drumurilor de un deceniu.

Autoutilitarele din cadrul companiei SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Prejmer, sunt conceput pentru a asigura încărcarea pe platformă Prejmer și transportul în siguranță, fără daune a tuturor vehiculelor ușoare: SUV-uri, dube, dubițe, rulote, VAN-uri, ATV-uri, utilaje agricole și utilaje de construcții, camioane, TIR-uri.

Tractare motociclete/ATV-uri

Serviciul de remorcare și transport a motocicletelor este disponibil non-stop. Șoferii noștri utilizează cele mai noi echipamente și atașamente de siguranță brevetate, inclusiv curele de siguranță acoperite cu cauciuc și nailon, pentru o remorcare 100% fără deteriorare. Fără zgârieturi, fără scuze garantate!

Tractare auto în caz de accident

Oricând sau oriunde ai nevoie de noi, vom ajunge în cel mai scurt timp posibil. Serviciile noastre de remorcare Prejmer sunt disponibile în întreaga zonă a comunei Prejmer inclusiv avem serviciile de: Tractare Auto Lunca Câlnicului și Tractare Auto Stupinii Prejmerului.

Depanări auto

Lucrăm non-stop pentru a ne asigura că toți clienții noștri ajung unde trebuie în siguranță. Echipa noastră oferă cea mai bună asistență rutieră și servicii de depanare a mașinii. Ne ocupăm și de: înlocuirea bateriei, montarea roții de rezervă, repornirea motorului, alimentarea de combustibil incorect etc.

Ne deplasăm pe orice condiție meteo și la orice oră dacă ai rămas în pană. Serviciul de vulcanizare mobilă oferă: vulcanizare cu petec, vulcanizare cu șnur și montare roată de rezervă.

Alege o companie de remorcare Prejmer cu renume

Când ești blocat pe drum cu un vehicul care nu este funcționabil, este foarte ușor să intri în panică. Cu toate acestea, trebuie să te calmezi și să-ți păstrezi liniștea sufletească. Apelează la un serviciu de încredere ca noi la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Prejmer pentru a te asigura că preocupările tale vor fi tratate eficient. Oferim cele mai accesibile tarife pe raza județului Brașov, asigurându-ți în același timp asistență rutieră exemplară.

Contactează-ne astăzi pentru a discuta cu experții noștri prietenoși și cere ajutor în remorcare.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov