TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Sinaia

Asistență rutieră • Remorcări auto

Avem personalul adecvat și echipament de înaltă tehnologie pentru a finaliza orice situație o poți întâmpina pe carosabil. Suntem conștienți de faptul că timpul este factorul cheie atunci când răspundem la o situație neplăcută.

Taxele noastre de remorcare Sinaia sunt accesibile. Remorcarea mașinilor defecte și ajutarea oamenilor stresati este ceea ce facem. Cu serviciul nostru de remorcare rapidă, te poți baza pe noi pentru orice fel de asistență rutieră.

În plus, găsim noi modalități de a îmbunătăți și mai mult performanța echipei noastre prin instruire riguroasă în domeniile respective. Încurajăm membrii echipei noastre devotați să participe la diferite activități de autodezvoltare și programe de educație tehnică.

SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Sinaia își extinde zona de operare mult dincolo de limitele orașului. Așa că, dacă te trezești în mijlocul nimicului, doar sună-ne și noi îți vom transporta mașina defectă la destinația aleasă de tine.

Avem grijă de clienți și de vehiculele lor. La SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Sinaia credem în prețuri corecte, servicii politicoase, avem șoferi de camion de remorcare cu înaltă calificare și experiență, precum și camioane și echipamente de top, curate și bine întreținute. Lucrăm din greu pentru a oferi cele mai rapide servicii posibile.

Dacă conduci în Sinaia sau în oricare dintre zonele înconjurătoare, inclusiv locuri greu accesibile și ai nevoie de tractare auto poți apela la noi.

Clienții noștri au încredere în noi pentru a tracta vehiculele neautorizate, a recupera mașini din accidente tragice sau pentru a-și muta mașina sport scumpă. Acest lucru este posibil datorită flotei noastre de autoutilitare de ultima generație.

Poți fi sigur că tratăm fiecare transport sau remorcare Sinaia cu grijă și profesionalism. Știm că poate fi stresant să apelezi la un serviciu de remorcare. De aceea SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Sinaia, oferă servicii de asistență rutieră cu zâmbet. Indiferent dacă ai nevoie de o alimentare a bateriei, ai alimentat greșit, ai făcut pană cu roata sau chiar și dacă ai nevoie de un serviciu de deblocări auto, ne putem ocupa de nevoile vehiculului tău.

Serviciile noastre

  • Asistență rutieră non-stop pentru cele mai frecvente avarii.
  • Tractarea de utilaje agricole sau alte ansamble
  • Camioane
  • TIR-uri
  • Atelier mobil pentru depanare.
  • Repornirea motorului.
  • Alimentarea cu combustibil..
  • Transport auto la centrele de service ale producatorului auto.
  • Deblocări auto, deblocăm orice ușă auto fără să deteriorăm încuietorile mașinii.

Contactați acum echipa noastră de tractări auto Sinaia, disponibilă 24 de ore pe zi, la 0750.411.800, pentru remorcarea în siguranță.

Tarifele noastre sunt transparente, fără costuri ascunse. Intră la secțiunea Tarife și convinge-te singur că sunt cele mai bune.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov