TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Hărman

Asistență rutieră • Remorcări auto

Companie locală de remorcare auto, SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Hărman oferă remorcare 24 de ore pe zi în comuna Hărman și are de asemenea disponibil serviciile de: tractări auto Chichiș, tractări auto Ozun, tractări auto Moacșa, tractări auto Reci. Autoutilitarele noastre de remorcare cu platforma Hărman sunt operate de profesioniști cu experiență, care sunt pregătiți să rezolve problema ta de remorcare de urgență oricând, zi sau noapte – 24/7/365. De când ne-am deschis ușile în 2012, continuăm să oferim unele dintre cele mai rapide și de încredere servicii de remorcare Hărman și zonele învecinate; Chichiș, Ozun, Moacșa și Reci. Avem echipamentul și forța de muncă pentru a răspunde și depăși oricare dintre nevoile pe care le poți întâmpina pe drum.

Serviciile noastre de remorcare includ, dar nu se limitează la:

 • Remorcare Hărman 24 de ore pe zi
 • Tractarea de utilaje agricole sau alte ansamble
 • Camioane
 • TIR-uri
 • Tractare pe distanțe lungi
 • Remorcare Hărman de urgență
 • Tractare auto de lux
 • Tractare mașina clasică, ATV, mașină de epocă
 • Recuperare off-road
 • Extracții din șanțuri
 • Vulcanizare mobilă
 • Deblocări auto

Fie că ești blocat în noroi, într-un șanț de pe marginea drumului sau ai trecut accidental peste o bordură sau pe marginea aleii, te putem ajuta. Vehiculele noastre de recuperare off-road sunt construite pentru a face treaba corect – indiferent unde te afli. Operatorii noștri de remorcare Hărman folosesc cele mai recente tehnici de troliu și extracție pentru a minimiza orice deteriorare ulterioară a vehiculului tău.

Serviciul de tractare motociclete este sigur și accesibil pentru motociclete în toată zona comunei Hărman. Suntem instruiți să ne ocupăm de motoare de toate formele și dimensiunile, așa că nu contează dacă conduci un Harley-Davidson sau o Suzuki de mare viteză – suntem capabili să oferim remorcare Hărman de încredere și cu experiență, care te asigură că motocicleta ta este pe mâini bune. Oferim în mod obișnuit remorcare pentru scutere, mopede, ATV-uri și multe altele. Înțelegem cât de important este motorul pentru tine și ne angajăm să asigurăm remorcarea motocicletelor în condiții de siguranță.

Misiunea noastră este să ne ridicăm peste expectativele clienților noștri. Suntem profesioniști, punem preț pe serviciul clienți.

Siguranța este pe primul loc la oricare dintre serviciile alese. Cel mai important este ca autovehiculul tău să ajungă fără nici o zgârietură la destinație.

Oferim servicii rapide. Nu vrem să îți pierdem timpul și datorită experienței noastre de peste zece ani în domeniu ne mișcăm rapid, fără să compromitem calitatea serviciilor noastre.

SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Hărman asigură transportul de autovehicule și pe distanțe lungi, precum și transportul programat sau imediat al echipamentelor. Serviciile noastre de transport rapide și accesibile oferă un departament de asistență rutieră care pentru mulți clienți le-a dat ocazia să economisească timp și bani. Poți apela la noi dacă ai alimentat cu combustibilul greșit, ai rămas cu cheia blocată în mașină sau ai nevoie de curent.

Camioanele noastre cu platformă sunt în așteptare, gata să ridice autovehiculul tău și să îl transporte oriunde ai nevoie.

Contactați acum echipa noastră de tractări auto Hărman, 24 de ore pe zi, la 0743.88.35.50, pentru remorcarea în siguranță.

Tarifele noastre sunt transparente, fără costuri ascunse. Intră la secțiunea Tarife și convinge-te singur că sunt cele mai bune din județul Brașov.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov