TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări camioane

Asistență rutieră • Remorcări auto

Strazile sunt pline de vehicule care circula dintr-o parte in alta a tarii. Inevitabil, vehiculele ajuns sa se si strice, uneori facand acest lucru exact atunci cand nu te astepti.
Daca ai un autoturism cu greutate de pana la 2500 de kg procesul de tractare este unul destul de simplu. Daca esti la volanul unui camion, un autocar sau un autobuz, lucrurile se complica din cauza gabaritului foarte mare.

Oferim servicii de tractari camioane in Brasov

Chiar daca este mai complicat, serviciul de tracare camioane nu este imposibil. Daca ai avut ghinionul de a ramane cu camionul blocat pe strazile din Brasov, poti apela cu incredere la noi. Iti oferim servicii de tractari camioane in judet, asigurandu-te de o serie de avantaje:

  • Raspundem prompt oricarei solicitari, indiferent de ora din zi sau din noapte;
  • Ajungem rapid la vehiculul pe care trebuie sa il tractam. De regula, timpul in care ajungem este de aproximativ 15 minute;
  • Gasim solutii pentru orice situatie. Exista o multime de situatii in care poti avea nevoie de tractare: ai avut un accident, ai iesit de pe carosabil, ai ramas fara combustibil, vrei sa transporti un camion in scopul vanzarii sau cumpararii, trebuie sa ajungi cu el la ITP, RAR sau service, etc;
  • Oferim preturi echilibrate si transparente. Vei sti intotdeauna cat ai de platit pentru serviciul de tractare camioane Brasov, deoarece, in functie de detaliile pe care ni le dai, iti putem spune un pret exact;
  • Tracam orice tip de vehicul cu gabarit ridicat. Oferim servicii de tractari tir, tractari autobuze si autocare, tractari dube sau tractari microbuze;
  • Transportam atat la nivel local, cat si la nivel national si international. Desi preluam camioanele doar din judetul Brasov, le putem transporta oriunde in tara si chiar si in afara tarii;
  • Avem platforme dotate cu accesorii de ultima generatie, care pot asigura un randament ridicat si ne permit sa intervenim chiar si in cele mai grele situatii.

De ce sa apelezi la noi pentru tractari camioane Brasov?

Pentru ca atunci cand trebuie sa manipulezi un vehicul cu greutate foarte mare trebuie sa ai experienta vasta, pentru a evita orice fel de accident. Avem o experienta de peste 10 ani in tot ceea ce inseamna tractari auto Brasov si tratam fiecare actiune cu maxima seriozitate. Daca apelezi la noi, vei avea garantia ca atat tu, cat si vehiculul tau veti ajunge in siguranta la destinatie.

De asemenea, merita sa apelezi la noi pentru promptitudine si pentru diversitatea de servicii pe care o oferim. Pe langa serviciul de baza de tractare oferim si servicii de vulcanizare mobila in Brasov sau de deblocari auto.

Te ajutam inclusiv daca ai alte probleme, cum ar fi rezervorul gol sau blocarea cheii in interiorul vehiculului.

Ce trebuie sa faci atunci cand ai nevoie de servicii de tractare camion?

  1. Trebuie sa analizezi situatia foarte bine, pentru a ne putea spune cum te putem ajuta;
  2. Trebuie sa ne suni;
  3. Trebuie sa ne astepti pentru a te ajuta. Ne poti contacta indiferent de situatia in care te afli. In functie de cat de dificila este, vom putea gasi cea mai buna solutie, fara a genera costuri foarte mari.

Pe masura ce numarul autovehiculelor de pe strazi este din ce in ce mai mare iar transportul rutier al marfurilor cunoaste o crestere in popularitate, nevoia unor servicii profesionale de tractari este si ea din ce in ce mai mare. De mai bine de 10 ani construim servicii profesionale de tractari Brasov si am ajuns pana in punctul in care putem oferi ajutor oricarui tip de vehicul. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la noi.


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov