TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Poiana Marului

Asistență rutieră • Remorcări auto

SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Poiana Mărului este pregătită să te ajute acum pentru orice problema o poți întâmpina cu vehiculul tău pe drumurile publice.

Servicii de remorcare Poiana Mărului, alimentarea bateriei, schimbări de anvelope, deblocări uși auto, alimentare greșită. Nimănui nu-i place să rămână cu vehiculul pe carosabil, cu atât mai puțin dacă este sărbătoare sau o oră târzie. Când ai nevoie de platformă Poiana Mărului pentru un autoturisme ușor: SUV-uri, dube, dubițe, rulote, VAN-uri, ATV-uri, utilaje agricole și utilaje de construcții, camioane si TIR-uri, este sigur că te poți baza pe noi.

Suntem în domeniul tractărilor auto de 10 ani . Am stabilit standardul pentru serviciile noastre profesionale de tractare. Avem șoferi foarte bine pregătiți pentru orice problemă se poate întâmpina pe carosabil. Flota noastră modernă de camioane pentru serviciile de remorcare Poiana Mărului demonstrează angajamentul nostru față de excelență, servicii pentru clienți și responsabilitate.

EXISTĂ O COMPANIE DE REMORCARE LÂNGĂ MINE?

Da! Cu flota noastră mare putem ajunge rapid la tine dacă ai o urgență sau la o oră prestabilită dacă nevoile tale sunt mai puțin presante. Indiferent dacă ai nevoie de remorcare Poiana Mărului dintr-o avarie sau accident sau remorcare pentru o motocicletă sau utilaje grele, camioane, SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Poiana Mărului îți poate pune la dispoziție rapid camionul de remorcare potrivit și un șofer cu experiență.

Alege SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Poiana Mărului să fie furnizorul tău de remorcare de încredere

Ne mândrim cu servicii de înaltă calitate oferite clienților noștrii, folosind camioane de remorcare de ultimă generație. Indiferent de oră sau loc, suntem disponibili să te ajutăm.

Apreciem siguranța clienților noștri, așa că, dacă te afli vreodată într-o zonă dificilă, flota noastră de remorcări și profesioniști pregătiți îți pot oferi servicii excelente. Echipa noastră de profesioniști cu înaltă calificare urmează o pregătire extinsă pentru a oferi cele mai bune servicii. Ca o echipă educată, ne mândrim cu nivelul de expertiză și experiență pe care le oferim clienților noștri. Suntem mândri să oferim servicii excelente la prețuri corecte.

Serviciile noastre:

  • Asistență rutieră non-stop pentru cele mai frecvente avarii.
  • Atelier mobil pentru depanare.
  • Remorcă coborâtă pentru recuperarea vehiculelor în locuri închise (garaje, silozuri, parcări acoperite etc.)
  • Repornirea motorului.
  • Alimentarea cu combustibil.
  • Vulcanizare mobilă.
  • Transport auto la centrele de service ale producatorului auto.
  • Deblocări auto, deblocăm orice ușă auto fără să deteriorăm încuietorile mașinii.

Contactați acum echipa noastră de tractări auto Poiana Mărului, 24 de ore pe zi, la 0750.411.800, pentru remorcarea în siguranță.

Tarifele noastre sunt transparente, fără costuri ascunse. Intră la secțiunea Tarife și convinge-te singur că sunt cele mai bune din județul Brașov.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov