TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto

Asistență rutieră • Remorcări auto

Autoturismele au ajuns atat de accesibile incat majoritatea adultilor detin si conduc unul. Din pacate, nu toti cei care conduc autoturisme sunt si mecanici iar acestea au prostul obicei de a se mai defecta, din cand in cand.

Cu siguranta nu iti doresti sa ai nevoie de un serviciu de tractari auto, insa atunci cand apare o situatie neprevazuta, iti doresti sa ai la indemana numarul unei firme care sa iti poata oferi servicii rapide si de buna calitate.

Iti oferim servicii de tractari auto Brasov, oricand ai nevoie de ele

Daca se intampla sa ramai cu masina in drum pe raza judetului Brasov, poti apela la noi. Indiferent de situatia in care te afli, suntem aici sa te ajutam, raspundem prompt si ne asiguram ca atat pasagerii cat si vehiculul ajung in siguranta la destinatie.

Situatii in care poti apela la noi pentru tractari auto Brasov

 • Ai intrat in coliziune cu un alt vehicul iar motarea automobilului pe propriile roti este imposibila;
 • S-a supraincalzit motorul;
 • Au aparut probleme la sistemul de transmisie;
 • Ai ramas fara combustibil;
 • Ai iesit in afara carosabilului si nu poti sa aduci masina inapoi pe drum;
 • Ai pana de cauciuc;
 • Ai ramas fara baterie;
 • S-au blocat cheile in interiorul masinii si nu o mai poti deschide;
 • Ai uitat ca trebuie sa faci inspectia ITP si nu mai poti circula cu vehiculul pe strazile publice;
 • Orice alta situatie care te pune in situatia de a avea nevoie de tractarea automobilului.

De ce sa apelezi la noi pentru tractari auto Brașov?

De-a lungul celor peste 10 ani de experienta am reusit sa construim servicii de care suntem foarte mandri. Unul dintre motivele pentru care merita sa apelezi la noi este ca suntem foarte prompti. Indiferent de ora din zi sau din noapte in care ai nevoie de tractari auto Brasov, iti raspundem solicitarii si incercam sa ajungem la tine in cel mai scurt timp ( raspunsul nostru mediu este de 15 minute, timpul variind in functie de trafic si de distanta).

Pe langa promptitudine, ne putem lauda cu echipamente de cea mai buna calitate, cu platforme de dimensiuni variate, care ne ajuta sa tractam atat automobile, cat si TIR-uri, utilaje sau alte vehicule mari si mai ales cu oameni cu o vasta experienta, care trateaza fiecare tractare cu maxima seriozitate.

Costul este un alt mare avantaj pe care ti-l oferim. Preturile noastre sunt intotdeauna transparente si sunt foarte bine optimizate, in asa fel incat sa simti ca ai primit un serviciu de foarte buna calitate, cu un cost corect.

Ce alte servicii mai putem oferi?

Pe langa serviciul de tractari auto Brasov iti oferim si o serie de servicii adiacente, de care este posibil sa ai nevoie atunci cand ramai cu masina blocata in drum:

 • Servicii de vulcanizare mobila, pentru situatiile in care una dintre rotile vehiculului are pana;
 • Alimentare cu combustibil, pentru situatiile in care ai ramas cu rezervorul gol;
 • Servicii de reparatii pe loc, atunci cand problema nu este una majora si stim cum sa o rezolvam;
 • Servicii de deblocare auto. Daca ai uitat cheie ininteriorul masinii poti apela cu incredere la noi. Am deblocat sute de masini si reusim sa o deblocam in cel mai scurt timp si pe a ta.

Nu iti dorim sa ai nevoie de servicii de tractari auto, insa atunci cand ai nevoie iti dorim sa ai la indemana numarul nostru! Cu ajutorul, momentul neplacut in care ai ramas cu masina in drum va trece usor, fara stres, fara timp pierdut si fara costuri mari.


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov