TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Feldioara

Asistență rutieră • Remorcări auto

Servicii de remorcare Feldioara avansate: atunci când ai probleme pe drumurile publice, noi vom remorca autovehiculul tău indiferent de starea lui.

La SOS CAR 24/7 – Tractări auto Feldioara, capabilitățile noastre diverse de remorcare și opțiunile vaste de servicii completează experiența noastră în domeniul tractărilor auto. Recunoaștem că această industrie necesită o mentalitate bazată pe situații de urgență, în care serviciile rapide sunt necesare pentru rezolvarea adversităților vehiculului; dar la tractarea auto, punem accent la calitatea îngrijirii autovehiculului pentru a îndeplini standarde înalte. Principiul nostru este ca excelența și siguranța trebuie să fie întotdeauna pe primul loc.

Suntem pregătiți pentru orice situație și punem pasiune în munca noastră.

Fie că ești blocat în traficul în orele de vârf, fie că este miezul nopții și nu există niciun vehicul la vedere, dispecerii noștri de urgență sunt aici pentru a-ți răspunde apelului – 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ca parte esențială a succesului companiei noastre, dispecerii se asigură că un membru al echipei noastre este trimis în asistență echipat corespunzător și în timp util. Indiferent de tipul de vehicul pe care îl conduci sau de destinația ta finală, serviciul nostru specializat de remorcare Feldioara este gata să te asiste, avem în plus serviciul de tractări auto Măieruș și tractări auto Rotbav.

SOS CAR 24/7 – Tractări auto Feldioara sa dovedit a fi o firmă cu expertiza și experiența necesară pentru a oferi în mod constant servicii profesionale de remorcare de înaltă calitate. De-a lungul anilor, am acumulat o gamă largă de camioane de tractare proiectate eficient, care au contribuit la capacitatea noastră continuă de a depăși standardele din industrie.

Capacitățile distinctive de remorcare ale fiecărui camion, împreună cu precizia șoferilor noștri, fac fiecare remorcare și recuperare în siguranță, evitând în același timp orice daune potențiale.

Faceți cunoștință cu flota noastră

Flota noastră diversă este compusă din camioane de remorcare ușoare și platforme, fiecare dintre acestea fiind adaptată diferit pentru a remorca și a întreține o gamă largă de vehicule: de la SUV-uri, dube, dubițe, rulote, VAN-uri, motociclete, ATV-uri, până la utilaje agricole, utilaje de construcții , camioane, TIR-uri.

Înțelegem pe deplin că fiecare situație de remorcare și recuperare este unică, motiv pentru care echipa noastră își folosește expertiza pentru a evalua personal fiecare situație în serviciile de remorcare Feldioara. În acest fel, ne putem asigura că personalul și vehiculele adecvate sunt trimise pentru a asista nevoile exclusive ale clienților noștri.

Serviciile oferite de SOS CAR 24/7 – Tractări auto Feldioara

  • ASISTENȚĂ RUTIERĂ

Indiferent dacă ai bateria descărcată sau ai rămas fără benzină, asistența echipei SOS CAR 24/7 – Tractări auto Feldioara este la doar un telefon distanță.

  • REMORCARE AUTOTURISME UȘOARE

SOS CAR 24/7 – Tractări auto Feldioara este aici pentru a ajuta proprietarii de mașini, ATV-uri, motociclete, mașini de epocă să tracteze autovehiculul dorit până la destinația aleasă.

  • REMORCARE UTILAJE

Serviciul nostru de remorcare este destinat și utilajelor agricole sau utilajelor de construcții cu masa maximă de 7 tone. Avem echipamentul necesar pentru a duce treaba la bun sfârșit.

  • VULCANIZARE MOBILĂ

Oferim servicii de vulcanizare/montare anvelope în regim mobil, ne deplasăm cu atelierul mobil la locul incidentului.

  • DEBLOCĂRI AUTO

Apelează la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Feldioara și în cel mai scurt timp posibil ne deplasăm la tine și ne ocupăm de problemă.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov