TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Servicii

Asistență rutieră • Remorcări auto

Stim ca nu apelezi la noi de placere. Atunci cand o faci insa, ne dorim sa iti oferim o experienta cat mai placuta si sa te ajutam sa economisesti timp, bani si stres.

Oferim servicii complete si transparente de tractari, acoperind intreaga raza a judetului Brasov. Stim cat de neplacut este sa ai nevoie de tractarea unui vehicul stricat, de transportul unei masini ce nu poate circula pe strazile publice sau de mutarea unui utilaj dintr-o parte in alta. Tocmai de aceea, am conturat un pachet de servicii prin care oferim numeroase avantaje:

  • Suntem prompti. Raspundem rapid solicitarilor si venim in cel mai scurt timp acolo unde ai nevoie de noi;
  • Oferim asistenta pentru rezolvarea rapida a problemelor. Incercam sa te ajutam sa economisesti timp si bani, punandu-ti la dispozitie experienta noastra. Este posibil sa nu ai nevoie de tractare, ci doar de vulcanizare mobila sau de deblocarea unei usi. Suntem aici sa te ajutam!
  • Avem program non stop. Nu conteaza ca este dimineata devreme, la pranz sau noaptea tarziu. Suntem mereu disponibili iar timpul mediu de sosire in judetul Brasov este de 15 minute.
  • Avem preturi transparente. De cele mai multe ori, costul generat de tractarea unui vehicul este unul neprevazut. Suntem constienti de asta si incercam sa optimizam foarte bine costurile serviciilor noastre, in asa fel incat sa nu punem presiune pe bugetul nimanui.

Care sunt principalele servicii de tractari pe care ti le oferim?

  1. Tractari auto. Cel mai comun serviciu pe care il oferim este cel de tractare auto. Nu de putine ori, automobilele au neplacutul obicei de a se defecta exact atunci cand nu te astepti. Daca se intampla acest lucru pe raza judetului Brasov, poti apela cu incredere la noi. Tractam orice tip de automobil, indiferent ca este un vehicul accidentat, care a facut pana, care a ramas fara combustibil sau pur si simplu nu mai poate circula din cauza ITP-ului expirat sau a altor probleme birocratice;
  2. Tractari camioane. Si camioanele se defecteaza. Spre deosebire de turisme, camioanele sunt mult mai greu de tractat si creeaza mult mai multe probleme in trafic. Avem o experienta vasta si toate instrumentele necesare pentru a tracta camioane defecte, iesite in afara carosabilului sau cu alte probleme. Iti oferim asistenta de-a lungul intregului proces de tractare, mutand in siguranta atat camionul, cat si marfa din acesta. De asemenea, te ajutam cu tractarea autoutilitarelor, autobuzelor, microbuzelor, dubelor, etc.
  3. Tractari moto-ATV.Putine lucruri sunt mai placute decat sa conduci o motocicleta sau un ATV pe strazile din judetul Brasov. Peisajele montane si libertatea oferita de aceste mici vehicule iti ofera momente memorabile. Uneori, distractia se poate incheia intr-un mod neprevazut: o pana, o iesire in decor, daca nu esti atent, terminarea combustibilului. In astfel de situatii, este bine sa ai la indemana numarul nostru de telefon. Te ajutam in cel mai scurt timp posibil;
  4. Tractari utilaje.Majoritatea utilajelor, fie ele industriale sau agricole, nu au dreptul de a circula pe strazile publice. Cu toate astea, trebuie sa ajunga acolo unde este nevoie de ele pentru a-si face treaba. Daca trebuie sa muti un utilaj ( tractor, motostivuitor, buldoescavator, etc), poti apela cu incredere la noi. Avem platforme potrivite pentru tractarea utilajelor cu gabarit ridicat si iti oferim servicii prompte, de foarte buna calitate.

Suntem prezenti pe piata de tractari auto din Brasov de mai bine de 10 ani, timp in care am acumulat sute de experiente si am ajutat la rezolvarea a sute de probleme aparute in trafic. Oricare ar fi situatia in care te afli pe strazile din Brasov, cu siguranta va fi rezolvata mult mai rapid decat ai crede daca apelezi la noi.


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov