TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Făgăraș

Asistență rutieră • Remorcări auto

Când este timpul să alegi un serviciu de remorcare în Municipiul Făgăraș, este important să selectezi o companie cu un istoric lung de succes și de satisfacție a clienților. Indiferent dacă ai nevoie de servicii de urgență pe drum sau ai nevoie să muți un autovehicul de pe proprietatea ta, nu ai timp să-ți faceți griji dacă un camion de remorcare Făgăraș va sosi la timp. Adevărul este că multe apeluri de service implică situații stresante. Când este timpul să alegeți o companie de remorcare Făgăraș și împrejurimi, mai mulți oameni apelează la profesioniștii de la SOS CAR 24/7 – Tractări auto Făgăraș.

Operăm pe toată raza Municipiului Făgăraș și avem serviciile de tractări auto Mândra, tractări auto Șercaia, tractări auto Sâmbăta de Sus, tractări auto Sâmbăta de Jos și tractări auto Transfăgărășan.

Șoferii noștri certificați utilizează o flotă completă de camioane de ultimă generație, împreună cu cele mai bune echipamente și instrumente de pe piață, pentru a răspunde tuturor nevoilor tale de remorcare Făgăraș și transport. Respectăm cele mai stricte cerințe pentru a ne asigura că fiecare vehicul este mutat rapid și în siguranță. Pe lângă serviciile noastre complete de remorcare Făgăraș, oferim și transport de vehicule și echipamente la prețuri competitive și accesibile, deoarece face parte din angajamentul nostru de a asigura satisfacția completă a clienților.

Adesea, clienții noștri din Făgăraș descoperă că au nevoie de un serviciu de remorcare ușoară, dar nu reușesc să găsească o companie cu vehiculele și echipamentele necesare la un preț rezonabil, într-un timp rezonabil sau cu tehnicienii profesioniști calificați și cunoscători de care au nevoie.

Nu există nicio lucrare ușoară de remorcare sau de recuperare în care să nu ne putem descurca, de la orice mașina până la utilaje agricole cu o masă maximă de 7 tone. Când ai nevoie de servicii de remorcare ușoare oriunde în zona Făgăraș, poți conta pe noi 24/7 – 365 de zile pe an și suntem disponibili pentru orice serviciu de urgență tractări auto Făgăraș.

Oferim servicii profesionale în orice moment la prețuri accesibile. Știm că este important pentru tine să ai garanția că mașina ta va ajunge în siguranță la destinația aleasă de tine. Ținând cont de asta, cel mai probabil vei folosi din nou serviciul nostru de remorcare Făgăraș în viitor. Mergem mai sus și dincolo de clienții noștri și de multe ori aceștia îi îndrumă pe alții la serviciul nostru, ceea ce ne permite să oferim prețuri accesibile.

Ne străduim să oferim timpi de răspuns rapid și un serviciu de remorcare ușoară mereu disponibil, în toată zona Făgăraș. Gândim strategic, astfel încât flota noastră de vehicule este disponibilă pentru a vă putea ajuta oricând, oriunde, cu cei mai buni timpi de răspuns.

Nu va trebui niciodată să așteptați ore întregi pentru a vă remorca vehiculul ușor dacă ne sunați.

Servicii disponibile: SOS CAR 24/7 – Tractări auto Făgăraș:

 • Transport pe platforma Făgăraș a autovehiculelor cu numere de înmatriculare sau inspectii tehnice expirate;
 • Transport pe platforma Făgăraș pentru expunerea mașinilor la târgurile auto;
 • Tractarea de utilaje agricole sau alte ansamble
 • Camioane
 • TIR-uri
 • Tractări autoturisme defecte către service-ul dorit de client;
 • Tractări autoturisme avariate în urma unui accident până la locația dorită de client;
 • Vulcanizare mobilă în județul Brașov;
 • Deblocări auto.

Prețurile sunt cele mai competitive din domeniul tractari auto și le poți consulta la secțiunea tarife.

Contactează-ne acum:

 • Telefonic la numărul de telefon: 0750.411.800
 • Pe e-mail la adresa: contact@tractare-auto-brasov.ro;

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov