TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Deblocări auto

Asistență rutieră • Remorcări auto

Când ai încuiat cheile în mașină, ai câteva opțiuni. Dacă te afli în județul Brașov și ai telefonul mobil cu tine sună la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov.

Dacă există un animal de companie sau un copil în mașină, sună-ne imediat și vom ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil. Nu încerca să spargi sticla; poți răni animalul sau copilul. Avem echipamentul necesar pentru a deschide ușa mașinii tale în siguranță. Chiar dacă mașina ta este goală, nu este nevoie să spargi geamul. Reparațiile vor costa mai mult decât dacă apelezi la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov.

Înainte să suni la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov verifică toate ușile și ferestrele

Există o mulțime de motive pentru care ai putea avea nevoie de o deblocare auto Brașov. Cheile care îți cad din geantă sau din buzunar când ieși din vehicul sau chiar și încuietori defectuoase te pot lăsa fără o modalitate să deschizi ușa. Înainte de a face orice altceva, verifică fiecare ușă. Dacă o ușă nu este încuiată, problema ta este rezolvată. Dacă nu, este posibil să ai o încuietoare defectă pe una dintre uși, care nu îți va permite să deschizi mașina.

Dacă ai lăsat puțin una dintre ferestre deschise, este posibil să poți introduce ceva prin deschidere pentru a apăsa butonul de deblocare situat pe panoul interior al ușii. Asigură-te că verifici și trapa.

Nici una din variantele de mai sus nu se aplică – Pe cine sun?

Odată ce ești sigur că nu poți intra și te afli într-o situație care să nu justifice un apel la 112, va trebui să îți dai seama cine te poate ajuta. Dacă ai o cheie de rezervă acasă și există cineva care ți-o poate aduce, este o variantă bună. Evită să-l suni pe prietenul tău care s-a lăudat la o petrecere despre cum ar putea pătrunde în mașini folosind un cârlig. Acești amatori provoacă daune vehiculelor moderne și te pot lăsa cu o factură de reparații scandaloasă.

Îți recomandăm să apelezi la profesioniști

Salvează numărul nostru de telefon, SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov este disponibil non-stop. În orice zi, fie sărbătoare sau o zi obișnuită din săptămână, la orice oră, zi sau noapte și în orice condiție meteorologică, suntem pregătiți să intervenim.

Serviciile disponibile de deblocări auto sunt:

➤ deblocare ușă auto indiferent de marca mașinii;

➤ deblocare portbagaj;

Apelează la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov și în cel mai scurt timp posibil ne deplasăm la tine și deblocăm orice ușă auto fără să deteriorăm încuietorile mașinii. Avem echipamentul necesar pentru a ne asigura că mașina ta rămâne intactă.

Intervențiile se fac doar în prezenta proprietarului autovehiculului!

Contactează-ne și lasă-ne să ne ocupăm de deblocarea mașinii tale.

Echipa noastră de profesioniști știe bine cum să facă față unei situații de urgență. Suntem rapizi și receptivi cu serviciile noastre de deblocare auto Brașov.

Dacă ai rămas cu mașina blocată și ai nevoie de ajutorul nostru, atunci ne poți contacta astfel:

  • Telefonic la numărul de telefon: 0750.411.800
  • Pe e-mail la adresa: contact@tractare-auto-brasov.ro.


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov