TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Hoghiz

Asistență rutieră • Remorcări auto

ASISTENȚĂ RUTIERĂ DE PRIMĂ CLASĂ ÎN COMUNA HOGHIZ

Suntem cel mai rapid furnizor de servicii de tractare auto din zonă. Apelează 24 de ore din 24 pentru o remorcare Hoghiz ieftină și servicii de asistență rutieră în comuna Hoghiz, Apața, Ormeniș, Ticuș, Augustin, Comăna și Ungra. Există mai multe tipuri de servicii de remorcare pe raza județului Brașov din care poți alege. Va depinde de tipul, modelul și anul mașinii tale, de capacitatea de remorcare și dacă transferul va fi în sau în afara județului. Dacă ești din comuna Hoghiz sau împrejurimi și ai nevoie de ajutor pentru remorcare Hoghiz, sună la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Hoghiz pentru un serviciu de remorcare de încredere.

Pentru a remorca cu succes o mașină, ceea ce înseamnă că va ajunge la destinație în siguranță și în intervalul de timp promis, trebuie urmată clasificarea corectă a tipului de remorcare.

Tipuri de servicii de remorcare SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Hoghiz

Camion de remorcare cu platformă: Acest tip de remorcare folosește un camion cu o platformă Hoghiz pe spate, unde un vehicul poate fi asigurat și apoi transferat la locația aleasă.

Platforma auto este considerată cea mai sigură și sigură metodă de transport pentru vehicule, în special în transportul pe distanțe lungi.

Platformă hidraulica; Acesta are o rampă acţionată de sistemul hidraulic pentru a încărca un vehicul pe platforma Hoghiz.

Cârlig și lanț: Acesta folosește un cârlig și un lanț pentru a tracta vehiculul și este în principal pentru autovehiculele accidentate.

Elevator auto: Acesta utilizează echipamente speciale pentru a asigura vehiculul de roțile motoare din față sau din spate.

SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Hoghiz deservește comuna Hoghiz și zonele învecinate.

Cu ajutorul unui tehnician expert în remorcare Hoghiz, vei putea alege tipul de remorcare potrivit de care ai nevoie pentru vehiculul tău. La SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Hoghiz ne asigurăm că toate serviciile noastre sunt livrate excepțional și sunt disponibile non-stop 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

În plus, pe lângă remorcare Hoghiz, oferim și asistență rutieră, deoarece înțelegem că anumite condiții ale mașinii pot apărea oricând, oriunde. Cu tehnicieni cu înaltă experiență, suntem aici pentru a te ajuta în orice situație cu care te confrunți cu autovehiculul tău. Fie că ai nevoie de o vulcanizare mobilă, ai greșit alimentarea cu combustibil sau ai nevoie de o deblocare auto.

Avem cele mai bune remorcări pe care proprietarii de mașini, motociclete, ATV-uri, utilaje agricole sau utilaje de construcții, camioane si TIR-uri le-ar putea cere vreodată.

Promptitudinea și eficiența sunt cărțile câștigătoare ale companiei, care, datorită experienței îndelungate în sector, este capabilă să aplice tarife extrem de competitive. Dacă ești curios, nu ezita să ceri o ofertă gratuită: în caz de nevoie te asigurăm că portofelul tău nu va avea surprize neplăcute.

Contactează-ne astăzi și discută cu experții noștri prietenoși și cere ajutor în remorcare.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov