TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Șinca

Asistență rutieră • Remorcări auto

SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Șinca este o companie de remorcare de încredere care oferă servicii de tractari de urgență 24/7 în comuna Șinca. Pentru remorcari auto, cum ar fi serviciul de remorcare cu platformă Șinca, remorcarea motocicletelor, sau pentru vulcanizare mobilă și deblocări auto apelează la un un serviciu de remorcare profesională în Șinca.

Cum funcționează serviciile noastre:

  • Solicită ajutorul nostru apelând numărul de contact sau trimite-ne un e-mail pe adresa noastră iar apoi alege serviciul dorit la prețurile noastre accesibile.
  • Camionul nostru de tractări va apărea la adresa ta în timpul agreat.
  • Șoferul nostru profesionist și experimentat te va transporta la adresa solicitată cu vehiculul avariat sau îți va oferi unul din serviciile noastre pe loc (vulcanizare, deblocare auto, alimentare greșită cu carburant, pornirea cu cabluri în cazuri de baterie descarcata, inlocuirea acumulatorilor, înlocuirea becurilor etc.)

Avem servicii de tractări remarcabile la SOS CAR 24/7 Tractări Auto Șinca. Cu flota noastră de camioane cu platformă Șinca, putem remorca complet mașini și SUV-uri. Echipa noastră rapidă și receptivă este disponibilă pentru a fi contactată oriunde și oricând. Îți putem veni în ajutor pentru asistență rutieră din Șinca dar și din împrejurimi pentru a te ajuta cu tractarea mașinii pe care tocmai ai achiziționat-o pentru piese, din curtea unui prieten până la casa ta sau la un service auto, sau poate pentru a duce mașina la un depozit de dezmembrari auto din județul Brașov. Echipa noastra oferă remorcare profesională, fiabilă și economică în Șinca Nouă, Șinca Veche dar și Perșani.

Tractarea unei mașini poate fi dificilă pe cont propriu dacă nu ai echipamentul potrivit sau un vehicul de remorcare suficient de puternic în Șinca așa că nu risca să iți deteriorezii în mașina încercând să o transporți singur. Serviciul profesional de remorcare Șinca te așteaptă să rezolvați problemele legate de remorcarea mașinii. SOS CAR 24/7 Tractări Auto Șinca este una din cele mai mari și cele mai bine echipate firme de tractare din județul Brașov. Suntem disponibili non-stop pentru a te ajuta cu tractarea unei mașini sau asistență rutieră la fața locului. SOS CAR 24/7 Tractări Auto Șinca oferă un serviciu de remorcare auto rapid, accesibil, prietenos și de încredere în comuna Șinca.

Accidentele se pot întâmpla în orice moment al zilei sau pe timp de noapte, dar o companie de remorcare de încredere precum SOS CAR 24/7 Tractări Auto Șinca va fi mereu acolo pentru a te ajuta. La SOS CAR 24/7 Tractări Auto Șinca oferim asistență rutieră și, de asemenea, putem remorca vehiculul din Șinca sau Perșani în orice locație dorită din țară la orice ora. Cu serviciul nostru de remorcare de urgență 24/7 din Șinca, poți obține ajutor imediat după o accidentare pe marginea drumului. Echipa noastră de profesioniști știe bine cum să facă față unei situații de urgență. Suntem rapizi și receptivi cu serviciile noastre de remorcare Șinca.

Dacă ai rămas în drum și ai nevoie de ajutorul nostru, atunci ne poți contacta astfel:

    • Telefonic la numărul de telefon: 0750.411.800
    • Pe e-mail la adresa: contact@tractare-auto-brasov.ro.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov