TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Busteni

Asistență rutieră • Remorcări auto

Ai rămas pe drum cu mașina?

Contactează-ne acum!

Îți garantăm viteză maximă de intervenție!

Sună acum la numărul: 0750.411.800

Echipa noastră de profesioniști este instruită să îți ofere cele mai bune servicii în domeniul tractări auto Bușteni, tractări auto Azuga și tractări auto Poiana Țapului.

Oferim asistență rutieră garantând atenție și îngrijire meticuloasă în fiecare etapă a transportului și oferindu-ți siguranța că mașina, motocicleta, rulota, ATV-ul, utilajul agricol sau utilajul de construcții, camionul sau TIR-ul va ajunge la destinația aleasă de tine în cel mai scurt timp posibil.

Noi ne ocupăm de tot, venim sa ridicăm autovehiculul tău de unde ești, angajații noștri au toate autorizațiile necesare pentru a parcurge rutele naționale și îți garantează că autovehiculul va ajunge la destinația indicată de tine.

Echipa Noastră este pregătită să te ajute în orice situație

Avem tehnicieni calificați, capabili să sprijine mai mulți clienți simultan și cu promptitudine datorită prezenței în tot județul Brașov. Suntem capabili să oferim asistență imediată și la fața locului acolo unde este necesar, suntem capabili să operăm pe o gamă largă de acțiuni de salvare care acoperă orașul Bușteni și zonele învecinate.

Operatorii noștri sunt bine pregătiți și disponibili să răspundă tuturor apelurilor utilizatorilor cu profesionalism și atenție și să acorde rapid asistența necesară, reducând timpii de așteptare.

Serviciile noastre

  • Asistență rutieră non-stop pentru cele mai frecvente avarii.
  • Atelier mobil pentru depanare.
  • Repornirea motorului.
  • Alimentarea cu combustibil.
  • Ansamblu roată de rezervă.
  • Transport auto la centrele de service ale producatorului auto.
  • Deblocări auto, deblocăm orice ușă auto fără să deteriorăm încuietorile mașinii.

Cum să pregătești vehiculul pentru transportul cu tractare auto Bușteni

Procedurile de pregătire a autovehiculului pentru transport sunt controlate de noi în detaliu și au ca scop protejarea ta sub fiecare aspect legal.

Îți recomandăm întotdeauna să faci câteva fotografii înainte de a încărca vehiculul pe platforma Bușteni pentru a avea dovada daunei preexistente și inexistente.

În funcție de tipul de vehicul, oferim cu exactitate toate informațiile despre cum să pregătești vehiculul pentru transport.

Din momentul în care sosim la tine, problema ta va trece în mâinile unor profesioniști cu experiență, care sunt gata să te asiste în cel mai bun mod posibil, satisfacându-ți toate nevoile cu competență și pregătire.

Prețurile noastre sunt mereu accesibile

Tractare auto Bușteni oferă prețuri mereu accesibile și transparente. Nu avem costuri ascunse și în momentul când soliciții serviciul de remorcare Bușteni îți vom comunica costurile.

Indiferent dacă ești blocat din cauza unei anvelope deflate, a unei baterii descărcate sau ai nevoie de o remorcă auto, noi te vom ajuta cu plăcere.

Dacă ai rămas în drum și ai nevoie de ajutorul nostru, atunci ne poți contacta astfel:

  • Telefonic la numărul de telefon: 0750.411.800
  • Pe e-mail la adresa: contact@tractare-auto-brasov.ro

Firma SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Bușteni îți stă la dispoziție non-stop, prin serviciul de asistență rutieră îți suntem la dispoziție pentru a te ajuta în caz de pană, alimentare greșită cu carburant, pornirea cu cabluri în cazuri de baterie descărcată, înlocuirea acumulatorilor, înlocuirea becurilor sau diverse situații neprevăzute ce pot apărea în trafic. În plus avem și serviciul de deblocări auto și vulcanizare mobilă.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov