TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Bran

Asistență rutieră • Remorcări auto

SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Bran îți oferă o gamă largă de servicii de tractări auto, serviciul nostru este disponibil non-stop. Apelează la noi în caz de avarii majore sau minore, deținem echipamente performante cu ajutorul cărora remorcăm orice tip de autoturism ușor, utilaje agricole sau utilaje de construcții, camioane, TIR-uri

Compania are sediul în Brașov, dar datorită parcului nostru auto dotat cu numeroase autoutilitare destinate pentru tractări, ne deplasăm în tot județul Brașov.

Nu mai aștepta, memorează numărul de telefon SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Bran în agenda ta pentru a avea mereu contactul la îndemână. În caz de incident sau avarie, compania asigură disponibilitatea 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Promptitudinea și eficiența sunt cărțile câștigătoare ale companiei, care, datorită experienței îndelungate în sector, este capabilă să aplice tarife extrem de competitive. Dacă ești curios, nu ezita să cereți o ofertă gratuită: în caz de nevoie asigurăm că portofelul tău nu va avea surprize neplăcute.

Dacă ai nevoie de o platformă Bran, Predeluț, Sohodol sau Șimon apelează la noi și în cel mai scurt timp posibil ne deplasăm la tine. Putem să îți readucem autoturismul înapoi pe drum dacă ai derapat într-un șanț pe marginea drumului din cauza condițiilor meteo sau al unui incident în trafic.

Transportăm și motociclete, ATV-uri sau mașini de epocă. Venim în sprijinul tău indiferent de gravitatea situației. Intervenim atât în cazuri mai puțin dificile cât și în cele în care avariile sunt însemnate.

Descoperă gama noastră largă de servicii:

  • Asistență rutieră în caz de defecțiuni. Datorită experienței de peste 10 ani în domeniu avem stabilite legături cu alte companii de transport auto sau societăți comerciale care au ca domeniu de activitate comerțul de piese sau componente auto, asigurări, leasing sau despăgubiri.
  • Asistență rutieră în caz de accident. Ne deplasăm la orice oră, indiferent de condițiile meteo venim în sprijinul tău.
  • Asistență rutieră mobilă (depanări roți). Poate ai nevoie doar de câteva reparații pe loc sau de înlocuirea unor consumabile urgente, îndeplinim toate nevoile tale atunci când apelezi la noi pentru vulcanizare mobilă Bran, Predeluț, Sohodol sau Șimon.
  • Deblocări auto. Deblocăm orice ușă auto fără să deteriorăm încuietorile mașinii.

De ce să alegi SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Bran

Compania folosește o flotă de vehicule extrem de asortată, datorită căreia este capabilă să ofere un serviciu de remorcare Bran pentru orice tip de vehicul ușor. Autoutilitarele speciale de care dispunem sunt capabile să facă față celor mai solicitante situații de urgență și asistență rutieră.

Personalul nostru este instruit pentru orice situație, tratăm cu profesionalism clienții noștri.

Suntem profesioniști și ne concentrăm exclusiv pe asigurarea satisfacției clienților.

Luăm siguranța foarte în serios, mașina ta va ajunge la destinația aleasă de tine în condiții de siguranță maximă.

Nu îți pierdem timpul, facem ceea ce spunem și o facem rapid, fără a compromite siguranța sau calitatea serviciilor noastre.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov