TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Târgu Secuiesc

Asistență rutieră • Remorcări auto

SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Târgu Secuiesc este o companie de remorcare de încredere care oferă servicii de tractari de urgență 24/7 în următoarele locații din județul Covasna:

 • Târgu Secuiesc
 • Ojdula
 • Brețcu
 • Oituz
 • Cernat
 • Moacșa

Pentru remorcări auto, cum ar fi serviciul de remorcare cu platforma Târgu Secuiesc, remorcarea motocicletelor, sau pentru vulcanizare mobilă și deblocări auto apelează la un un serviciu de remorcare profesională.

Una dintre principalele griji pentru șoferii din județul Covasna este atunci când vehiculul lor se strică pe drum. Pe lângă perturbările și inconveniențele pe care le aduceți celorlalți șoferi, gândul la cheltuielile potențiale pentru serviciile de remorcare Târgu Secuiesc poate fi un coșmar. Dacă costul este un factor important pentru tine în găsirea unui serviciu de remorcare, atunci aruncă o privire la selecțiile noastre dintre cele mai accesibile servicii de remorcare disponibile la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Târgu Secuiesc.

De 10 ani, oferim servicii de remorcare Târgu Secuiesc și asistență rutieră de neegalat. Serviciul nostru de tractări auto Târgu Secuiesc este disponibil pentru a răspunde apelului tău 24 de ore pe zi! Tehnicienii noștri de remorcare au ani de experiență și sunt autorizați și asigurați pentru a îți oferi cele mai bune servicii de tractări auto din municipiul Târgu Secuiesc. Fie că vrei sa remorci vehiculul la un service auto de reparații sau că ești blocat pe marginea drumului din cauza unui accident în miezul nopții, noi vom fi acolo. Șoferii noștri de la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Târgu Secuiesc oferă asistență rapidă în Târgu Secuiesc și în zonele învecinate. Aducem cu noi toate echipamentele necesare pentru a maximiza eficiența și a minimiza timpul de așteptare. De asemenea, instruim șoferii noștri cu experiență pentru a te ajuta indiferent de situația cu care te confrunți.

Serviciile oferite de SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Târgu Secuiesc sunt:

Asistenta rutiera

Toată lumea are nevoie de ajutor la un moment dat. Serviciile noastre de asistență rutieră includ:

 • Repararea/înlocuirea anvelopelor deflate
 • Pornirea cu sarcină a bateriilor descărcate
 • Livrare combustibilului
 • Deblocarea vehiculelor blocate în noroi, zăpadă sau șanțuri
 • Deblocarea vehiculelor rămase încuiate

Servicii de remorcare

Serviciile SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Târgu Secuiesc te ajută să ajungi acolo unde trebuie să mergi convenabil și rapid. Nu îți fă niciodată griji că ești blocat sau că nu poți contacta pe nimeni pentru ajutor. Suntem aici pentru tine.

Transport greu

Serviciile noastre de transport greu acoperă toate tipurile de echipamente grele

Camioane

Remorcare de urgență

Serviciile SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Târgu Secuiesc oferă remorcare de urgență 24/7. Nu trebuie să-ți faci niciodată griji pentru că ești blocat în întuneric! Suntem aici pentru a îți oferi liniște sufletească și o platformă Târgu Secuiesc sigură până unde trebuie să mergi..

Contactează-ne acum:

 • Telefonic la numărul de telefon: 0750.411.800
 • Pe e-mail la adresa: contact@tractare-auto-brasov.ro

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov