TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Moeciu

Asistență rutieră • Remorcări auto

Nu suntem doar o companie de remorcare, suntem partenerii tăi de drum care îți vin în ajutor când ai nevoie de asistență rutieră.

Am început SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Moieciu în urmă cu 10 ani cu un obiectiv simplu, dar atotcuprinzător: să oferim comunității Moieciu, Moieciu de Sus, Moieciu de Jos, Măgura, Peștera și Cheia servicii de înaltă calitate. Un deceniu mai târziu, suntem încă în fruntea industriei ca furnizor de servicii de referință din județul Brașov. Este o dovadă a calității serviciilor noastre că, după tot acest timp, suntem încă opțiunea de remorcare Moieciu pe care o aleg clienții noștri atunci când lucrurile devin grele.

Acordăm o importanță deosebită să ne asigurăm că fiecare client se simte în siguranță, din momentul în care ne întâlnim și până în momentul în care ne despărțim. Personalul nostru îți va oferi întotdeauna ție și vehiculului tău îngrijirea și atenția scrupuloasă pe care o meriți.

Oferim asta și multe altele la cele mai competitive tarife din industrie. Sună-ne astăzi pentru a vedea ce putem face pentru tine!

SERVICIILE OFERITE DE SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Moieciu

Tractări vehicule ușoare

Majoritatea vehiculelor de pasageri se încadrează în categoria vehiculelor ușoare. Acest grup cuprind autoturismele ușoare: SUV-uri, dube, dubițe, rulote, VAN-uri, ATV-uri, motociclete. Camioanele noastre de remorcare ușoare sunt în așteptare pentru a pune pe platforma Moieciu vehiculul tău ori de câte ori ai nevoie de noi.

Tractări utilaje grele

Remorcăm utilaje agricole și utilaje de construcții

Camioane si TIR-uri

Nicio lucrare nu este prea mare sau prea mică pentru SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Moieciu, dacă ai nevoie de servicii de transport de utilaje de orice fel, fie ele industriale sau agricole, contacteaza-ne. Dispunem de o flotă de remorci, camioane și platforme destinate tractăriilor.

Tractări Moto/ATV

Dacă te afli în situația nefericită de a avea nevoie de remorcare pentru motocicleta sau ATV-ul tău, te poți baza pe SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Moieciu pentru a-ți oferi serviciul nostru prompt și profesionist 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Servicii depanare

Ai alimentat greșit? Ai noroc, vom ajunge în cel mai scurt timp posibil să remediem situația. De asemenea intervenim și în cazul în care ai nevoie de alimentarea sau schimbarea bateriei a autovehicului tău.

Vulcanizare mobilă

Ne deplasăm pe orice condiție meteo și la orice oră dacă ai rămas în pană. Oferim: vulcanizare cu petec, vulcanizare cu șnur și montare roată de rezervă.

Deblocări auto

Apelează la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Moieciu și în cel mai scurt timp posibil ne deplasăm la tine și deblocăm orice ușă auto fără să deteriorăm încuietorile mașinii. De asemenea deblocăm și portbagaje și contacte auto.

Tractare auto Moieciu oferă prețuri mereu accesibile și transparente. Nu avem costuri ascunse și în momentul când soliciții serviciul de remorcare auto Moieciu îți vom comunica costurile.

Indiferent dacă ești blocat din cauza unei anvelope deflate, a unei baterii descărcate sau ai nevoie de o remorcă auto, noi te vom ajuta cu plăcere.

Dacă ai rămas în drum și ai nevoie de ajutorul nostru, atunci ne poți contacta astfel:

  • Telefonic la numărul de telefon: 0750.411.800
  • Pe e-mail la adresa: contact@tractare-auto-brasov.ro.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov