TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Trebuie să transportați o mașină care nu mai este funcțională sau nu aveți capacitatea de a conduce vehiculul pentru a ajunge la destinație?

Asistență rutieră • Remorcări auto

Decideți să nu vă mai faceți griji și bazați-vă pe eficiența serviciilor de tractare oferite de SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov. Transportăm autoturisme ușoare, SUV-uri, dube, dubițe, rulote, VAN-uri, ATV-uri, utilaje agricole și utilaje de construcții, camioane, TIR-uri.

Vehiculele dumneavoastră, în siguranță maximă, vor circula pe autostrăzi și drumuri de stat pe întreg teritoriul român confortabil „așezate” pe camionul nostru de remorcare, ca și cum ar fi învelite în perne moi din spumă cu memorie.

Moduri de transport vehicule

Dacă te gandești sa iti transporți autovehiculul în mod independent, trebuie sa ții cont de faptul ca este necesară achiziționarea și omologarea unei platforme de transport auto pentru a fi cuplat la un alt autovehicul, cu creșterea în consecință a riscurilor pe care o remorcă le presupune din punct de vedere rutier, siguranţa şi cerinţa unui permis de conducere specific. În plus, transportul vehiculelor cu trenul nu mai este permis de câțiva ani.

Nu vă faceți griji, noi ne vom ocupa să vă ajutăm cu transportul vehiculului dumneavoastră.

Angajații noștri au toate autorizațiile necesare pentru a parcurge rutele naționale și vă garantează că autovehiculul va ajunge la destinația indicată de dumneavoastră.

Noi, de la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov, vă plasăm vehiculul pe primul loc, garantând atenție și îngrijire meticuloasă în fiecare etapă a transportului și oferindu-vă siguranța că mașina, motocicleta, rulota, ATV-ul sau barca dumneavoastră nu vor suferi daune accidentale în timpul călătoriei, nici măcar o zgârietură minimă.

Această certitudine este dată de faptul că autovehiculul care urmează să fie transportat se va deplasa individual pe o remorcă monopost și de acolo nu va mai fi deplasat până când va ajunge la destinație.

Colectarea și livrarea la domiciliu a vehiculului transportat

Cu serviciul nostru de transport autovehicule, ridicarea și livrarea vehiculului dumneavoastră au loc în cel mai scurt timp posibil.

SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov va ajunge la locația de ridicare indicată de dvs. pentru a vă încărca mașina, motocicleta, rulota sau barca pe platforma auto și o transportam, livrând-o direct la destinație.

Costul transportului autovehiculelor variază în funcție de tipul de vehicul care urmează a fi transportat, de condițiile mașini și de dimensiunea vehiculului în sine, precum și de distanța care trebuie parcursă.

Cum să pregătiți vehiculul pentru transportul cu tractare auto

Procedurile de pregătire a autovehiculului pentru transport sunt controlate de noi în detaliu și au ca scop protejarea dumneavoastra sub fiecare aspect legal.

Vă recomandăm întotdeauna să faceți câteva fotografii înainte de a vă încărca vehiculul pe camionul de tractare pentru a mărturisi daune preexistente și inexistente.

În funcție de tipul de vehicul, vă vom oferi cu exactitate toate informațiile despre cum să vă pregătiți vehiculul pentru transport.

Nu aveți posibilitatea de a vă conduce mașina pe o rută națională?

Ai o mașină de epocă care nu mai este în stare de funcționare dar trebuie să o duci în alt oraș?

Alege să-ți încredințezi mașina serviciului nostru de tractari auto Brașov și ne vom ocupa de ea pe tot parcursul călătoriei.

Contactează-ne acum pentru servicii rapide și profesioniste la numărul de telefon 0750 411 800.


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov