TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Sfântu Gheorghe

Asistență rutieră • Remorcări auto

SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Sfântu Gheorghe

Fie că este în urma unui accident, a unei defecțiuni mecanice și/sau electrice, îți putem transporta rapid vehiculul în deplină siguranță la cel mai apropiat service auto. Echipa noastră de profesioniști își va folosi toate cunoștințele pentru a-ți garanta un serviciu de calitate, eficient și sigur.

De peste 10 ani SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Sfântu Gheorghe oferă cele mai rapide servicii de asistență pentru vehicule în numeroase județe din România precum Brașov și Covasna. Acest lucru ne permite să înțelegem rapid diferite probleme cu mașina ta.

Defecțiuni electrice

Dacă ești blocat pe marginea drumului în Sfântu Gheorghe din cauza unor probleme la baterie, atunci poți lua legătura cu experții noștri pentru asistență rapidă și de încredere, îți stăm la dispoziție 24/7. Dacă este necesară alimentarea electrică a bateriei tale nu ezita să ne contactezi, în cel mai scurt timp vom ajunge la tine pentru a te pune din nou pe drum.

Servicii de depanare Sfântu Gheorghe, vulcanizare mobila

O defecțiune a mașinii este o situație în care nimeni nu și-ar dori să fie, dar se întâmplă. Totuși nu trebuie să îți faci griji deloc, deoarece ai alături o echipă de încredere, care îți oferă cea mai bună asistență într-o zi însorită strălucitoare sau într-o noapte întunecată ploioasă sau cu zăpadă. Serviciile de Vulcanizare mobila Sfântu Gheorghe oferă cele mai rapide rezolvări la problemele tale și în orice moment.

Deblocări auto Sfântu Gheorghe

Ai rămas cu mașina încuiată și nu o mai poți deschide? SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Sfântu Gheorghe este răspunsul. Venim în orice moment al zilei sa îți deschidem mașina în condiții de siguranță. Experții noștri dispun de echipament special pentru a debloca ușile fără să deterioreze încuietorile mașinii.

Pentru ca SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Sfântu Gheorghe să ajungă la tine trebuie sa urmezi câțiva pași simpli. Contactează-ne și oferă câteva detalii despre locul în care te afli blocat și de tipul de serviciu de care ai nevoie, dar și tipul vehiculului pe care dorești să-l tractăm, iar noi vom trimite imediat echipa noastră la locația ta. Oferim servicii de tractări și în zonele învecinate din Sfântu Gheorghe precum tractări auto Baraolt. Dispunând de o flotă mare de camioane de remorcare Sfântu Gheorghe, îți vom remorca rapid mașina într-o locație sigură la cel mai accesibil preț.

Contactează-ne acum:

  • Telefonic la numărul de telefon: 0750.411.800
  • Pe e-mail la adresa: contact@tractare-auto-brasov.ro.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov