TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Vulcan

Asistență rutieră • Remorcări auto

SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Vulcan

Cu toții am fost acolo. Conduci și dintr-o dată ceva nu este în regulă: o anvelopă dezumflată, o anvelopă care a explodat, o baterie descărcată, sau chiar ai rămas fără benzină. Nu este tipul de urgență care necesită poliție sau paramedici, dar trebuie să știi la cine să apelezi pentru ajutor. SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Vulcan, un serviciu de remorcare deschis 24 de ore din 24, situat în Brașov, este contactul tău atunci când ai o urgență care te lasă imobilizat.

Suntem opțiunea ideală la preț accesibil pentru remorcare 24 de ore din 24 în zona Vulcan și Holbav, oferind servicii excelente, tarife rezonabile și avem șoferi de încredere, care îți vor fi alături atunci când ai nevoie de remorcare Vulcan. O spunem serios că oferim 24h din 24h servicii de remorcare Vulcan. Șoferii de la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Vulcan sunt disponibili pentru a îți oferi servicii de remorcare ieftine 24/7/365 pe timp de soare, furtuni, ierni reci sau ninsori abundente. Pur și simplu sună la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Vulcan sau trimite un e-mail la adresa noastră pentru a lua legătura, iar noi te vom ajuta în cel mai scurt timp.

Cauți un serviciu de asistență rutieră lângă Vulcan? SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Vulcan poate trimite la fața locului un tehnician expert pentru a pune în funcțiune automobilul tău în diferite situații: fie ca este vorba de alimentare cu curent a bateriei, de deblocarea mașinii tale, de alimentare cu combustibil deoarece ai rămas fără, sau pentru vulcanizare mobilă. Contactează-ne în oricare din situațiile prezentate iar noi vom trimite în cel mai scurt timp unul dintre tehnicienii noștri cu înaltă pregătire și certificare la locația ta din Vulcan.

Desigur în multe situații poate ai nevoie doar de transportul unui vehicul dintr-o locație din Vulcan oriunde în țară, fie pentru a ajunge la o companie de dezmembrari auto, sau la un service auto. De îndată ce ne transmiți tipul de asistență de care ai nevoie, poate că este vorba despre tractarea unui vehicul special, sau să transporți pe platforma Vulcan un vehicul fără asigurare sau revizie tehnică la zi, sau să obții un serviciu de remorcare pe distanțe lungi vei primi oferta noastra de preț.

Nu ezita sa ne suni când ai nevoie de servicii de remorcare Vulcan și îți vom expedia în cel mai scurt timp camionul de remorcare potrivit cerinței tale. Alegând o companie potrivită ca a noastră, vei fi bucuros să afli că vei avea o soluție fără probleme. Compania noastră SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Vulcan de 10 ani pe piața din România se mândrește cu deservirea fiecărui apel primit douăzeci și patru de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Contactează-ne acum:

    • Telefonic la numărul de telefon: 0750.411.800
    • Pe e-mail la adresa: contact@tractare-auto-brasov.ro.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov