TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Bod

Asistență rutieră • Remorcări auto

Mașina se oprește brusc sau ați fost implicat într-un accident de circulație? Motocicleta sau mașina ta are bateria descărcată sau ai nevoie de o vulcanizare mobillă? Ai nevoie de o remorcare Bod?

SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Bod îți oferă asistență pentru autoturisme ușoare, SUV-uri, dube, dubițe, rulote, VAN-uri, ATV-uri, utilaje agricole și utilaje de construcții, camioane, TIR-uri.

Pentru orice problemă întâmpinată cu mașina pe stradă, fie că ai rămas cu motorul pornit sau oprit, oricând ai nevoie de noi, poți conta pe serviciul de tractări auto Bod, care operează în comuna Bod și împrejurimile acesteia: tractări auto Colonia Bod, tractări auto Araci și tractări auto Vâlcele.

Se poate întâmpla să rămâi cu mașina pe drum la orice ora, în orice anotimp sau chiar și de sărbători, motiv pentru care SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Bod oferă un serviciu de autosalvare de pe marginea drumului 24 ore din 24, 7 zile pe săptămână, inclusiv de sărbători, ziua și noaptea.

Datorită serviciului nostru de asistență rutieră imediată puteți rezolva rapid și economic orice problemă neplăcută referitoare la autoturisme ușoare, SUV-uri, dube, dubițe, rulote, VAN-uri, ATV-uri, utilaje, utilaje agricole, camioane si TIR-uri

Tractări Auto

  • Transport pe platforma Bod a autovehiculelor cu numere de înmatriculare sau inspectii tehnice expirate;
  • Transport pe platforma Bod pentru expunerea mașinilor la târgurile auto;
  • Tractarea de utilaje agricole sau alte ansamble
  • Camioane
  • TIR-uri
  • Tractări autoturisme defecte către service-ul dorit de client;
  • Tractări autoturisme avariate în urma unui accident până la locația dorită de client;

Servicii Depanare Auto

În cazul în care bateria mașinii sau motocicletei tale se descarcă brusc, putem interveni prompt pentru a reîncărca bateria și vă oferim posibilitatea de a reporni imediat ce operațiunea este finalizată.

Asistență Rutieră

Odată ce ai efectuat tractarea mașinii, motocicletei sau utilajului tău, în funcție de locul în care s-a produs urgența și de problema vehiculului, îți vom recomanda cu plăcere atelierele mecanice din zonă cele mai potrivită pentru a-ți rezolva situația de urgență rutieră în cel mai scurt timp posibil și la prețuri accesibile.

Acest lucru se datorează faptului că în mulți ani de experiență am dezvoltat o rețea foarte mare de contacte de mecanici din tot județul Brașov.

Deblocare Auto

Apelează la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Bod și în cel mai scurt timp posibil ne deplasăm la tine și ne ocupăm de problemă. Deblocăm orice ușă auto fără să deteriorăm încuietorile mașinii.

Intervențiile se fac doar în prezenta proprietarului autovehiculului!

Alimentare Greșită

Ne deplasăm la tine în cazul în care ai alimentat greșit, în cel mai scurt timp posibil vom ajunge unde ești și rezolvăm problema astfel încât vei putea continua călătoria.

Vulcanizare mobilă

Autoutilitara noastra este echipată după standarde europene, cu utilaje și echipamente noi, de ultima generație pentru a îndeplini toate nevoile tale atunci când apelezi la noi pentru vulcanizare mobilă în comuna Bod și împrejurimile acesteia: Colonia Bod, Araci și Vâlcele.

Prețurile noastre sunt mereu accesibile accesibile, la secțiunea tarife poți consulta prețurile noastre.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov