TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Rașnov

Asistență rutieră • Remorcări auto

O companie de tractari auto pe care te poți baza

Este o zi proastă atunci când conduci prin orașul Râșnov și mașina ta se strica din senin… rămâne fără benzină… ai făcut pană… sau, și mai rău, ești implicat într-un accident. Asta face ca ziua ta să devină groaznică!

Ești stresat, în întârziere, poate blocat în trafic, trebuie să te întorci la drum și să te întorci la viața ta! Ai nevoie de o companie de remorcare Râșnov în care să poți să ai încredere, să dispună de priceperea (și echipamentul) ca să poată să vină să te salveze pe tine și vehiculul tău.

Serviciile noastre sunt rapide și prietenoase, știm că vrei să mergi mai departe cu viața și noi de la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Râșnov te vom aduce înapoi pe drum!

Ce oferă SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Râșnov:

 • O remorcare Râșnov către mecanicul tău de încredere pentru autoturisme ușoare: SUV-uri, dube, dubițe, rulote, VAN-uri, ATV-uri.
 • Tractarea de utilaje agricole sau alte ansamble
 • Camioane
 • TIR-uri
 • Livrare de combustibil dacă indicatorul este gol sau în cazul alimentării greșite.
 • Dacă v-ați încuiat cheile în mașină – deblocăm orice ușă auto.
 • Alimentarea bateriei cu cabluri.
 • Vulcanizare mobilă.
 • Suntem pe toată raza județului Brașov.
 • Timp scurt de sosire.
 • Prețuri competitive cinstite – zero taxe ascunse.
 • Servicii prietenoase și profesioniste.
 • Disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Aceste evenimente neplăcute se pot întâmpla la orele cele mai problematice, în orice anotimp sau poate chiar într-o zi de sărbătoare și din acest motiv serviciul nostru este disponibil non-stop. Îți venim în ajutor indiferent de oră, condiții meteo și inclusiv de sărbători.

Datorită serviciului oferit de SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Râșnov de asistență rutieră imediată poți rezolva rapid și economic orice problemă neplăcută referitoare la autoturisme ușoare.

Important, odată apelată asistența rutieră, este să oferi o indicație a poziției tale, chiar orientativă, dar care să permită să fi identificat. Platforma Râșnov va sosi cât mai curând posibil și la prețuri accesibile.

Din momentul în care sosim la tine, problema ta va trece în mâinile unor profesioniști cu experiență, care sunt gata să te asiste în cel mai bun mod posibil, satisfacându-ți toate nevoile cu competență și pregătire.

Contactați acum echipa noastră de tractări auto Râșnov, 24 de ore pe zi, la 0750.411.800, pentru remorcarea în siguranță.

Tarifele noastre sunt transparente, fără costuri ascunse. Intră la secțiunea Tarife și convinge-te singur că sunt cele mai bune.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov