TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Ghimbav

Asistență rutieră • Remorcări auto

Oferim cea mai bună remorcare auto din orașul Ghimbav. Când ești în căutarea unui serviciu de remorcare Ghimbav, indiferent de situația în care te afli, cel mai bine este să apelezi la ajutorul companiei SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Ghimbav. Indiferent dacă trebuie să schimbi o anvelopă deflată sau că mașina ta întâmpină probleme la pornire, tehnicienii noștri de la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Ghimbav te pot pune rapid și în siguranță mașina înapoi în funcțiune și pe drum.

Nu există niciun motiv să nu alegeți compania noastră de remorcare Ghimbav atunci când ai probleme cu mașina și ai nevoie de o remorcare, de un serviciu de deblocare auto, vulcanizare auto, livrare de combustibil sau de o pornire din cauza unei baterii descărcate. Compania noastră de remorcare Ghimbav servește cu mândrie proprietarii de mașini și utilaje agricole sau de construcții, camioane de peste zece ani și poate garanta cel mai bun serviciu pentru clienți din orașul Ghimbav.

Dacă ești în căutarea unei companii de remorcare de încredere în Ghimbav, ai ajuns la locul potrivit, SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Ghimbav este compania în care poți avea încredere pentru un serviciu de remorcare Ghimbav rapid și eficient. Avem șoferi de camion de remorcare disponibili șapte zile pe săptămână, astfel încât să poți obține oricând asistență dacă ai nevoie de platformă Ghimbav, repararea anvelopelor deflate, livrare de combustibil, pornirea în urma bateriei descărcate sau remorcare de urgență. În plus, oferim serviciul de remorcare de urgență și asistență rutieră 24 de ore din 24, când ai probleme cu mașina și ai nevoie de ajutor noi suntem mereu disponibili. Avem cele mai bune remorcări pe care proprietarii de mașini, motociclete, ATV-uri, utilaje agricole sau utilaje de construcții cu masa maximă de 7 tone, le-ar putea cere vreodată.

Serviciul de remorcare Ghimbav este o alegere excelentă pentru situațiile de urgență a vehiculelor și oferă tarife accesibile. Înseamnă că, atunci când ai probleme cu autovehiculul și ai nevoie de un camion de remorcare Ghimbav, poți apela oricând serviciul SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Ghimbav pentru ca unul din angajații noștri să transporte mașina în siguranță. Suntem aici pentru a te ajuta cu o mașină avariată! În timp ce ești blocat în mijlocul drumului, nu-ți face griji, suntem cea mai bună opțiune dacă ai nevoie de o platformă Ghimbav.

Compania noastră de tractari din județul Brașov este pregătită să facă față tuturor nevoilor tale. Indiferent de ce tip de serviciu de remorcare ai nevoie, șoferii noștri experimentați de remorcare te pot ajuta. Tehnicienii noștri cu înaltă pregătire și echipamentele specializate sunt gata să răspundă nevoilor tale și să readucă mașina pe drum. Serviciul nostru de remorcare Ghimbav este echipat cu o flotă de camioane cu platformă pentru a răspunde tuturor nevoilor tale de tractare în diferite zone.

Puteți folosi serviciul nostru de remorcare Ghimbav pentru orice ocazie. Suntem de încredere, iar compania noastră are prețuri grozave, astfel încât să poți obține remorcarea ieftină și accesibilă de care ai nevoie. De asemenea, avem un timp de răspuns rapid, astfel încât nu va trebui să stai pe marginea drumului ore în șir când ai nevoie de un serviciu de remorcare de urgență.

Contactează-ne acum:

  • Telefonic la numărul de telefon: 0750.411.800
  • Pe e-mail la adresa: contact@tractare-auto-brasov.ro.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov