TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Tărlungeni

Asistență rutieră • Remorcări auto

O defecțiune poate apărea în orice moment. Dar nu trebuie să intri în panică. SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Tărlungeni oferă asistență rutieră șoferilor din Tărlungeni, Zizin, Purcăreni, Dobârlău și Budila. Oferim servicii de tractări pe distanțe scurte dar și distanțe mari oriunde în România. Încă un serviciu oferit de SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Tărlungeni este cel de asistență rutieră la fața locului, pentru următoarele nevoi:

  • Repararea/înlocuirea anvelopelor defecte
  • Alimentarea electrică a bateriilor descărcate
  • Livrare de combustibil
  • Deblocarea vehiculelor blocate în noroi, zăpadă sau șanțuri
  • Deblocarea vehiculelor rămase încuiate

De 10 ani, oferim servicii de remorcare Tărlungeni și asistență rutieră de neegalat. Serviciul nostru de tractări auto Tărlungeni este disponibil pentru a răspunde apelului tău 24 de ore pe zi! Tractarea mașinii pe platforma Tărlungeni este rapidă, prietenoasă și de încredere. Suntem la doar un telefon distanță și la un preț decent. În cazul în care mașina ta s-a defectat pe marginea drumului, îți putem transporta vehiculul la locația dorită de tine. SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Tărlungeni își propune sa ofere un serviciu remarcabil, la un preț competitiv, și o calitate superioară.

Ai cumpărat un vehicul de la târgul auto din Tărlungeni, dar nu poți conduce vehiculul înapoi acasă până când nu ai înscris mașina, nu ai revizia tehnică sau asigurare? Te putem ajuta noi sa îți transportam mașina la orice locație din România.

Apelând la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Tărlungeni, în cel mai scurt timp un șofer cu experiență va ajunge la tine pentru a te ajuta cu solicitarea ta. Șoferii noștri de încredere fac parte din echipa SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Tărlungeni primind cele mai bune instruiri pentru a te ajuta oricând în orice moment al zilei. Operatorii noștri îți sunt la dispoziție 24h din 24h de luni pana duminică pentru a primi solicitările tale. Contactează-ne și în cel mai scurt timp vei afla costul unei platformă Tărlungeni său costul deblocarii mașinii. Dispunem de numeroase camioane de tractare astfel, în cel mai scurt timp putem ajunge la tine.

Ai nevoie ca vehicul tău sa fie scos după un accident neprevăzut? Te putem ajuta, ducând vehiculul la destinația indicată de asigurarea ta sau la destinația solicitată. Desigur putem remorca și motocicleta ta. Este un proces rapid și ușor să îți încarci motocicleta și să o transporți la destinația dorită într-un mod sigur, rentabil și sigur.

Contactează-ne acum:

    • Telefonic la numărul de telefon: 0750.411.800
    • Pe e-mail la adresa: contact@tractare-auto-brasov.ro.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov