TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

SOS CAR 24/7 - Despre noi

Tractări auto Brașov

Firma SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov a fost înființată în anul 2012. De-a lungul timpului echipa noastră a dat dovadă de profesionalism, promptitudine și implicare.

Ajutăm clienții indiferent de oră sau de condițiile meteo, ne deplasăm la fața locului în cel mai scurt timp posibil. Parcul nostru auto este modernizat constant, avem remorci și autoplatforme noi și performante. Dispunem de utilaje pentru orice tip de problemă tehnică pe care o poți întâmpina pe drumurile publice.

Numărul mare de autoutilitare de care dispunem ne oferă posibilitatea să îți sărim în ajutor pe toata raza județului Brașov. Fie că ești în municipiul Brașov sau in orice judet din tara, SOS CAR 24/7 îți sare în ajutor și ai garanția că prețurile noastre sunt cele mai bune de pe piață.

Nu contează ce mașină ai, ce problemă ai, în ce locație ești sau ce vreme e afară, tractari auto Brașov face față celor mai intense provocări!

 ➤ Misiunea noastră este să ne ridicăm peste expectativele tale. Suntem profesioniști și ne concentrăm exclusiv pe asigurarea satisfacției clienților.

 ➤ Siguranța este prioritatea noastră numărul 1 la fiecare serviciu oferit. Luăm siguranța foarte în serios, mașina ta va ajunge la destinația aleasă de tine în condiții de siguranță maximă.

 ➤ Suntem conștienți de timpul tău. Nu îți pierdem timpul, facem ceea ce spunem și o facem rapid, fără a compromite siguranța sau calitatea serviciilor noastre.

În cazul în care, ești blocat într-o situație de avarie cu vehiculul tău și ai nevoie de servicii de tractări auto profesioniste în județul Brașov: SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov este un furnizor profesionist de servicii de remorcare auto. Cu noi asigurat beneficiezi imediat de serviciile potrivite de depanare a mașinii. Avem profesioniști cu experiență instruiți pentru a oferi un serviciu rapid și fără costuri ascunse, cel mai important, vei știi în fiecare moment ce se întâmplă cu vehiculul tău. În concluzie, la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov avem misiunea de a-ți reduce stresul cauzat de defecțiunea unui vehicul.

Indiferent dacă mașina ta are nevoie doar de tractare sau ai nevoie de sfaturi de specialitate, echipa noastră de profesioniști este disponibilă 24 de ore pe zi.

Servicii complete de Tractări auto Brașov

Va oferim servicii de tractari auto în Brașov non-stop, on road si off road. Serviciile noastre de tractari auto sunt disponibile atât în orașul Brașov cât și în afara orașului, pe tot teritoriul tarii.

Remorcăm: autoturisme și autovehicule comerciale, autoutilitare, dube, tractoare, indiferent de starea lor, avariate, defecte sau noi. Cu ajutorul autovehiculelor și utilajelor, dar și datorită experienței noastre, oferim servicii rapide de tractări auto. Serviciile noastre de remorcări și recuperări auto sunt adaptate pentru autoturisme ușoare, SUV-uri, dube, dubițe, rulote, VAN-uri, ATV-uri, utilaje agricole și utilaje de construcții cu masa maximă de 7 tone.

În plus avem vulcanizare mobilă și servicii de deblocări auto

Acoperim o gamă de servicii mare, la un nivel calitativ ridicat și conforme normelor europene. Ne implicăm constant în dezvoltarea de proiecte și stabilirea de legături cu alte companii de transport auto sau societăți comerciale care au ca domeniu de activitate comerțul de piese sau componente auto, asigurări, leasing sau despăgubiri. Prin serviciul de asistență rutieră îți suntem la dispoziție non-stop pentru a te ajuta în caz de pană, alimentare greșită cu carburant, pornirea cu cabluri în cazuri de baterie descărcată, înlocuirea acumulatorilor, înlocuirea becurilor sau diverse situații neprevăzute ce pot apărea în trafic.

Oferim servicii de vulcanizare/montare anvelope în regim mobil, ne deplasăm cu atelierul mobil la locul incidentului.

Autoutilitara noastra este echipată după standarde europene, cu utilaje și echipamente noi, de ultima generație pentru a îndeplini toate nevoile tale atunci când apelezi la noi pentru vulcanizare mobilă pe raza județului Brașov.

Mașina s-a blocat și cheile sunt înăuntru? Nu poți intra în propria mașină? Portbagajul este blocat?

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov și în cel mai scurt timp posibil ne deplasăm la tine și ne ocupăm de problemă. Deblocăm orice ușă auto fără să deteriorăm încuietorile mașinii. Intervențiile se fac doar în prezenta proprietarului autovehiculului!

Contactează-ne acum pentru servicii rapide și profesioniste.


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov