TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Teliu

Asistență rutieră • Remorcări auto

Serviciul de tractări auto SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Teliu se numără printre cele mai bune servicii din județul Brașov și nu numai. Serviciile noastre de recuperare a mașinii te pot ajuta să repornești la drum. Indiferent dacă ai nevoie de cea mai bună asistență rutieră sau de cea mai rapidă livrare de combustibil, alimentarea electrică a bateriilor descărcate, deblocarea vehiculelor încuiate, noi suntem acolo pentru tine. Șoferii noștri de remorcare Teliu pot ajunge la locația ta cât mai repede posibil și te pot ajuta cu orice problemă mecanică minoră.

A fi lovit pe marginea drumului poate fi una dintre cele mai frustrante situații din viața cuiva. Când rămâi blocat te poți baza pe serviciile SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Teliu de asistență și recuperare pentru vehicule, ne putem ocupa de orice cerință de urgență de pe marginea drumului. Îți putem schimba rapid anvelopele defecte sau îți putem porni mașina pentru a te ajuta să repornești la drum.

În plus, mecanicii și șoferii noștri sunt extrem de capabili și îți oferă cel mai înalt nivel de profesionalism. Nu vrem sa percepem o întreagă avere clienților noștri. Acesta este motivul pentru care oferim servicii de tractări la prețuri accesibile pentru vehicule 24 de ore pe zi.

Centrul de apeluri SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Teliu permite să ne ocupăm de mai mulți clienți în același timp. Astfel, putem ajunge la locația ta cât mai curând posibil. Apelând la noi în cel mai scurt timp un șofer cu experiență va ajunge la tine pentru a te ajuta cu solicitarea ta. În plus, camioanele noastre specializate vin cu sisteme GPS moderne pentru a urmări rapid locația și pentru a oferi asistența fără alte probleme.

De peste 10 ani SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Teliu oferă cele mai rapide servicii de recuperare și asistență pentru vehicule în tot județul Brașov inclusiv Teliu. Acest lucru ne permite să înțelegem rapid diferite probleme cu mașina ta.

Misiunea SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Teliu este satisfacția ta.

Serviciile profesioniste se concentrează exclusiv pe asigurarea satisfacției clienților 100%.

Siguranța este prioritatea noastră numărul 1 la fiecare loc de muncă

Luăm siguranța foarte în serios, fără compromisuri

Suntem conștienți de timpul tău

Nu îți pierdem timpul, facem ceea ce spunem și o facem rapid, fără a compromite siguranța sau calitatea serviciilor noastre.

Contactează-ne acum:

  • Telefonic la numărul de telefon: 0750.411.800
  • Pe e-mail la adresa: contact@tractare-auto-brasov.ro.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov