TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Cum funcționează serviciile de tractări auto

Asistență rutieră • Remorcări auto

Este ușor să spui „stai liniștit”: dacă mașina se hotărăște să se oprească în mijlocul pustietății, poate seara după cină, când service-urile sunt deja închise de ceva vreme. Ai încercat în zadar să o repornești și știi deja că nu o vei putea muta dacă nu o tractezi, panica se poate accentua în acel moment . Singura soluție, cu condiția ca ghinionul să te fi scutit măcar de bateria telefonului mobil, este să apelezi la asistență rutieră. Altă alternativă nu ai, decât dacă ai o rudă sau un prieten bun care lucrează ca mecanic și are mijloacele să rezolve problema.

Trebuie, așadar, să te bazezi pe serviciul de remorcare: cum funcționează procedura?

Există două posibilități: să ai inclusă asistența rutieră în polița de asigurare sau să apelezi la o companie dedicată pentru aceste probleme. În primul caz, compania îți indică un număr gratuit de apelat în cazul unei avarii sau al unui accident. În cel de-al doilea caz, va trebui să cauți numărul pe care să-l suni pentru a beneficia de servicii de tractări auto. Și în cel de-al doilea caz putem intervenii noi, SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov, cu servicii dedicate în domeniul de tractări auto, vulcanizare mobilă și deblocări auto.

După aceea, ce se întâmplă? Adică, odată ce am sosit și ți-am încărcat mașina, unde ajunge mașina? Merge la atelierul cel mai apropiat de locul unde s-a oprit sau ai dreptul sa alegi singur mecanicul? Și cât costă rezolvarea problemei?

Să vedem cum funcționează serviciul de remorcare auto Brașov.

SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov: când este disponibil?

De obicei, necazurile apar mereu la cele mai nepotrivite ore, altfel nu ar fi prea simplu. Așadar, s-ar putea să te întrebi dacă serviciul de remorcare auto Brașov este întotdeauna disponibil sau, dacă apare o avarie în miezul nopții, trebuie să aștepți până a doua zi dimineață.

În acest sens, trebuie spus că pe toate drumurile rutiere, este activ serviciul de asistență rutieră 24 de ore din 24, accesibil apelând la numărul 0750 411 800. Să nu uiți să porți jacheta reflectorizanta atât pentru siguranța ta, cât și pentru a evita o amendă.

În practică, acesta este un serviciu de asistență pentru șoferii aflați în dificultate din cauza unei avarii sau unui accident, care constă în transportul vehiculului la un depozit sau atelier, unde este păstrat sau reparat. Asistență dar nu numai: SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Brașov are și scopul de a asigura siguranța rutieră, mai ales dacă mașina a rămas nemișcată într-o zonă care nu este sigură pentru circulația altor vehicule sau pietoni.

  • Personalul nostru este instruit pentru orice situație, tratăm cu profesionalism clienții noștri.
  • Suntem profesioniști și ne concentrăm exclusiv pe asigurarea satisfacției clienților.
  • Luăm siguranța foarte în serios, mașina ta va ajunge la destinația aleasă de tine în condiții de siguranță maximă.

Apelează la noi dacă ai nevoie de serviciile noastre de remorcări și recuperări auto. Putem tracta autoturisme ușoare, SUV-uri, dube, dubițe, rulote, VAN-uri, ATV-uri, utilaje agricole și utilaje de construcții, camioane, autoutilitare, TIR-uri.


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov