TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări auto Poiana Brașov

Asistență rutieră • Remorcări auto

Te vom ajuta să duci vehiculul în locația dorită cu maxim confort. Serviciul de remorcare este disponibil non-stop, la doar un apel distanță!

Dacă este în miezul nopții, s-ar putea să crezi în mod eronat că nu poți găsi o companie bună de remorcare Poiana Brașov. Acest lucru ar putea fi departe de adevăr. Suntem mereu aici pentru a te ajuta și vom face tot ce ne stă în putere pentru a rezolva problema cât mai repede posibil.

Oamenii nu înțeleg pe deplin serviciile pe care le oferim, ne vom murdari mâinile astfel încât tu și cei dragi să nu fiți nevoiți și ne asigurăm de siguranța vehiculului tău. Adevărul este că suntem capabili să facem totul. De fapt, nu este nimic ce să nu putem face. Suntem capabili să deblocăm vehicule, să reparăm cauciucuri și chiar să pornim baterii. Când ai nevoie de asistență, acum știi pe cine să contactezi!

La SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Poiana Brașov, oferim servicii non-stop și suntem întotdeauna bucuroși să ajutăm pe cineva care are nevoie. Indiferent dacă ai obiceiul să încui cheile în vehicul sau dacă ai rămas pe carosabil, noi venim în ajutorul tău și îți oferim cele mai bune soluții.

Serviciile oferite de SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Poiana Brașov

Remorcări auto

Remorcăm: autoturisme și autovehicule comerciale, autoutilitare, dube, tractoare, indiferent de starea lor, avariate, defecte sau noi. Cu ajutorul autovehiculelor și utilajelor, dar și datorită experienței noastre, oferim servicii rapide de tractări auto Poiana Brașov.

Serviciile noastre de remorcări și recuperări auto sunt adaptate pentru autoturisme ușoare, SUV-uri, dube, dubițe, rulote, VAN-uri, ATV-uri, utilaje agricole și utilaje de construcții, camioane si TIR-uri. Oferim și transport pe platforma Poiana Brașov a autovehiculelor cu numere de înmatriculare sau inspectii tehnice expirate;

Servicii depanare

Ai alimentat greșit? Ai noroc, vom ajunge în cel mai scurt timp posibil să remediem situația. De asemenea intervenim și în cazul în care ai nevoie de alimentarea sau schimbarea bateriei autovehicului tău.

Deblocare auto

Tehnicienii noștri au urmat o pregătire extinsă pentru deblocarea tuturor mărcilor și modelelor. Indiferent, dacă dețineți un vehicul cu 4 roți sau o motocicletă, îl putem debloca într-un mod adecvat. Toate vehiculele noastre de lucru sunt aprovizionate cu cele mai noi instrumente și echipamente de strângere a lacătelor disponibile pe piață, precum și piese de schimb.

Vulcanizare mobilă

Ne deplasăm pe orice condiție meteo și la orice oră dacă ai rămas în pană. Oferim: vulcanizare cu petec, vulcanizare cu șnur și montare roată de rezervă.

Alege o companie de remorcare Poiana Brașov cu renume

Când ești blocat pe drum cu un vehicul care nu este funcționabil, este foarte ușor să intri în panică. Cu toate acestea, trebuie să te calmezi și să-ți păstrezi liniștea sufletească. Apelează la un serviciu de încredere ca noi la SOS CAR 24/7 – Tractări Auto Poiana Brașov pentru a te asigura că preocupările tale vor fi tratate eficient. Oferim cele mai accesibile tarife din oraș, asigurându-ți în același timp asistență rutieră exemplară.

Contactează-ne astăzi și discută cu experții noștri prietenoși și cere ajutor în remorcare.

Alte servicii oferite

Deblocări

➤ deblocare ușa

➤ deblocare portbagaj

➤ deblocare contacte auto

Vulcanizare

➤ Vulcanizare cu petec

➤ Vulcanizare cu șnur

➤ Montare roată de rezervă

Servicii depanare

➤ alimentare cu combustibil

➤ alimentare baterie slabă

➤ schimb de baterie


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov