TRACTĂRI AUTO BRAȘOV

TEL: 0750.411.800

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tractări utilaje

Asistență rutieră • Remorcări auto

Legislatia care prevede circulatia tractoarelor, a utilajelor agricole si a utilajelor industriale pe drumurile publice este destul de stricta. Acestea sunt supuse unei viteze maxime cu care pot circula pe drumurile din localitati, nu au voie sa circule pe autostrazi si necesita un permis de conducere special.

Folosirea unui tractor sau a unui alt utilaj pe proprietate privata necesita doar un certificat de tractorist sau un certificat care sa ateste anumite competente profesionale. Un astfel de certificat insa, nu da dreptul folosirii utilajului pe drumurile publice. Tocmai de aceea, serviciile de tractari utilaje este extrem de util pentru cei care isi doresc sa se bucure de beneficiile acestora, fara a obtine un permis care sa le permita conducerea lor pe drumuri publice.

Oferim servicii de tractari utilaje in Brasov

Suntem o companie cu o experienta vasta in tractari auto, oferind servicii complete de tractari pe toata raza judetului Brasov. Oferim servicii de tractari autoturisme, tractari camioane si tractari utilaje agricole sau industriale, chiar si atunci cand acestea sunt agabaritice.

Putem tracta utilaje noi pana la locul in care vor fi folosite, putem tracta utilaje care s-au defectat pana la service sau putem tracta utilaje care au fost supuse unui accident pe drumurile publice si trebuie sa fie evacuate.

In general, oferim servicii de tractare buldoescavator, tractare stivuitoare sau tractare tractoare, asigurand servicii de cea mai buna calitate.

Ce ne recomanda pentru servicii de tractari utilaje?

  • Avem o experienta de peste 10 ani in tractarea vehiculelor pe raza judetului Brasov;
  • Ne adaptam cu usurinta oricarei situatii, ajutandu-i pe toti cei care au nevoie de noi;
  • Avem preturi transparente si foarte bine optimizate;
  • Raspundem cu promptitudine oricarei solicitari. Indiferent de ora din zi sau din noapte in care ne suni, raspundem si venim in cel mai scurt timp. Timpul mediu in care putem ajunge la locul in care se afla utilajul este de 15 minute;
  • Am investit in platforme si accesorii pentru ridicarea si manipularea utilajelor, in asa fel incat sa asiguram servicii sigure. Tractarea utilajelor este, in general, o actiune destul de dificila, care trebuie sa fie facuta de profesionisti;
  • Oferim tractare pentru orice tip de vehicule. Pe langa serviciul de tractare utilaje Brasov oferim si servicii de tractari autoturisme, tractari autocamioane sau tractari motociclete si ATV-uri.

Serviciul de tractare, din ce in ce mai cautat

Pe masura ce numarul vehiculelor este din ce in ce mai mare, este cat se poate de firesc ca numarul accidentelor, numarul defectiunilor neasteptate sau numarul golirii rezervorului in totalitate sau a altor probleme sa fie in crestere. Pe baza unei cereri in crestere, exista si un numar din ce in ce mai mare de firme care se ocupa de tractari. Este important sa alegi acea firma care iti poate oferi servicii de foarte buna calitate, transparenta in ceea ce priveste preturile si consultanta pentru rezolvarea cat mai rapida a problemei pe care ai. Iti recomandam sa nu astepti pana ai o problema si sa ne treci cat mai repede numarul de telefon in agenda.

Daca nu vei avea nevoie de noi, numarul poate sa fie uitat in talefon. Daca ai nevoie de noi, iti vei multumi ca l-ai salvat la timp.


Asistență rutieră NON STOP 24/7 Brașov


Efectuam tractari auto, transport pe platforma pe tot teritoriul României. La cerere efectuam tractari și internațional

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Apelează la SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov dacă ai rămas pe drumuri. Suntem disponibili non-stop SOS CAR 24/7 - Tractări Auto Brașov, indiferent de ora la care ne apelați, de situația în care te afli, ne poți contacta cu încredere pentru orice fel de problema pe care o ai și solicitată o rezolvare cat mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Partener:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov


SOS CAR 24/7
Tractări Auto Brașov
Str.Ioan Meșotă, Nr.6,
Brasov, România 500299

Telefon: 0750.411.800
✉️ Contactează-ne pe mail

INTERVENIM RAPID IN TOATE LOCALITATILE DIN JUDETUL BRASOV

Acoperim tot județului Brașov cu interventii rapide de tractari sau transport auto. De fiecare dată ne adaptăm cerințelor clienților noștri si la cerere ne deplasăm oriunde în țară. Pe lângă tractari auto realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, transportam motociclete si atv-uri, oferim asistenta rutiera, inclusiv consiliere și asistență telefonică.

Partener:
Atestate Profesionale Brasov